Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2019
sport a fitness

Strečink - 20%
Naučte se spolu s námi základní strečinková cvičení, která jsou nutná před a po každé sportovní aktivitě. Renomovaný český autor, MUDr. Kamil Ramík, rehabilitační a sportovní lékař, vám přináší komplexní protažení všech svalových skupin.
sport a fitness
Ukázky

Strečink

110 Kč
88 Kč
Futsal - 20%
Tato ojedinělá publikace pojednává o futsalu FIFA - dynamicky se rozvíjejícím sportovním odvětví, které se vyvinulo z fotbalu.
sport a fitness
Ukázky

Futsal

149 Kč
119 Kč
Lezení na umělých stěnách - 20%
(1x)
Lezení na umělých stěnách je dynamicky se rozvíjející sportovní disciplína, která přitahuje hlavně mladší ročníky populace, ale oslovuje i starší sportovní a kondiční lezce.
sport a fitness
Ukázky

Lezení na umělých stěnách

104 Kč
83 Kč
Plavání - 20%
Druhé, přepracované vydání úspěšné knihy přináší všem kondičním i výkonnostním plavcům, učitelům a trenérům mládeže moderní pohled na výuku plavání. Kniha představuje plavání jako jednu z nejoblíbenějších pohybových aktivit pro každého bez rozdílu věku.
sport a fitness
Ukázky

Plavání

127 Kč
102 Kč
Prevence úrazů pro sportovce - 20%
Předcházet úrazům a přetížením a zároveň dosahovat dobrých sportovních výsledků - to by měl být jeden ze základních úkolů výkonnostních i rekreačních sportovců, trenérů a sportovních manažerů.
sport a fitness
Ukázky

Prevence úrazů pro sportovce

149 Kč
119 Kč
Orientační sporty - 20%
Orientační sporty jsou v poslední době velmi oblíbené. Umožňují totiž čelit nekonečným výzvám a novým situacím všem věkovým kategoriím, rekreačním i výkonnostním sportovcům.
sport a fitness
Ukázky

Orientační sporty

149 Kč
119 Kč
Manuál obranné střelby - 20%
Pro všechny z vás, v jejichž životě hraje zbraň významnější úlohu, přinášíme jedinečnou publikaci, která vám pomůže dosáhnout takové úrovně znalostí a dovedností, aby zbraň co nejlépe posloužila účelu, pro který jste si ji pořídili.
sport a fitness
Ukázky

Manuál obranné střelby

220 Kč
176 Kč
Spinning - 20%
První kniha na českém trhu, která přibližuje celosvětový fenomén s názvem spinning z různých pohledů a úhlů. Přístupnou formou přináší všem zájemcům základní principy spinning programu.
sport a fitness
Ukázky

Spinning

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 48 položek
<< < 1 .. 3 4 5