Nejprodávanější hudba - prosinec 2019
ostatní

Kaj Te Žav – Kam ísť
Hvězda slovenské (a romské) populární hudby. Skupina Kali Čercheň interpretuje tradiční romské písně z různých krajin východní Evropy i vlastní songy se suverenitou profesionálů.
ostatní

Kaj Te Žav – Kam ísť

269 Kč
Kilhets
Kilhets je výjimečné uskupení, které produkuje původní hudbu na pomezí žánrů. Potkává se zde improvizing, konceptual, minimal, contemporary music a elektronika.
ostatní

Kilhets

449 Kč
Singalana
Ženská vokální skupina Yellow Sisters prochází svým zpěvem s lehkostí napříč žánry soulu, funky, r´n´b, world music, jazzu i reggae.
ostatní

Singalana

269 Kč
Na předměstí Bory
Kapela Tleskač vznikla v Plzni na přelomu milénia. Skupina stylu SKA, dechy prosetá a rytmikou na dvě doby tepající, má dva frontmany – živelného šoumena jménem Prasopes a něžnou Olinku Konopíkovou.
ostatní

Na předměstí Bory

224 Kč
Live I & II
Dvojalbum z roku 1993 bylo naplánováno jako živá dvojdeska. S tímto záměrem bylo nahráváno během jarního turné skupiny po republice a odtud tedy neobyčejně kvalitní, na živou desku téměř nevídaný, zvuk.
ostatní

Live I & II

297 Kč
Koncert
Koncert (1998) je osmé album Jaromíra Nohavici. Album je vytvořeno z nahrávek ze živých koncertů, které Jaromír Nohavica absolvoval s uskupením nazvaným Kapela (a ze kterého později vznikla kapela Neřež).
ostatní

Koncert

242 Kč
Sur La Route
Na koncertním CD a DVD zpěvačka nabízí v živém provedení všechny své hity tak, jak zazněly na světovém turné. Záznam navíc doplnila bonusovou nahrávkou. Studiová píseň Si jamais j'oublie funguje také jako singlová upoutávka na tento projekt.
ostatní

Sur La Route

386 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 47 položek
<< < 1 .. 3 4 5