Nejprodávanější Kniha - prosinec 2019
výchova a rodina

Dospívání dívek - 11%
Autorka píše srozumitelně o tom, že děvčata i kluci musí společně projít úžasným dobrodružstvím puberty, aby se z nich stali zdraví mladí lidé. Knížka je pro ně užitečnou příručkou, ale může se hodit i rodičům, vychovatelům a učitelům.
výchova a rodina

Dospívání dívek

224 Kč
199 Kč
Rodina a rodinná terapie - 11%
Jedna ze stěžejních knih zakladatele strukturální terapie, v níž jsou rozebrány základní myšlenky tohoto směru rodinné terapie.
výchova a rodina

Rodina a rodinná terapie

329 Kč
292 Kč
Tajemství výchovy dívek
Zkušený autor a rodinný terapeut přináší neotřelé pohledy a užitečné rady pro rodiče dívek od batolecího věku po dospívání. Citlivě rozebírá vztahy v rodině, vztahy dívek s matkami a s otci, jejich utváření a proměny.
výchova a rodina

Tajemství výchovy dívek

215 Kč
Proč jsou šťastné děti šťastné - 11%
Steve Biddulph ve své praktické a humorně napsané knize nabízí pomoc při komunikaci s dětmi od nejútlejšího věku až do doby dospívání.
výchova a rodina

Proč jsou šťastné děti šťastné

197 Kč
175 Kč
Prvotní otisky  a jejich vliv na život člověka - 6%
(2x)
Smyslem této knihy není ještě více komplikovat již tak nelehkou situaci rodičů, ale osvětlit jim, které události prenatálního období vývoje dítěte a porodu na něj mohou mít vliv.
výchova a rodina

Prvotní otisky a jejich vliv na život člověka

349 Kč
328 Kč
Diagnostika dítěte předškolního věku - 11%

Populárně-naučná publikace je určena především učitelkám MŠ a rodičům. Přináší návod, jaké oblasti vývoje u dítěte sledovat, co by dítě v kterém věku mělo umět.

výchova a rodina

Diagnostika dítěte předškolního věku

359 Kč
319 Kč
Výchova k toleranci a proti rasismu - 11%
Naši přední psychologové, sociologové, pedagogové, antropologové a další odborníci z oblasti sociálních věd připravili jeden z prvních konkrétních programů výchovy dětí a mládeže k toleranci a proti rasismu.
výchova a rodina

Výchova k toleranci a proti rasismu

258 Kč
230 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 57 položek
<< < 1 .. 4 5 6