Nejprodávanější hudba - prosinec 2019

Duety
Legendární album Lucie Bílé a Karla Gotta vyšlo poprvé v roce 1997 a stalo je trhákem. Ve verzi rozšířené o skladbu Krása vyšlo o dvanáct let později. Duety se stalyjedním znejprodávanějších albobou několikanásobných slavíků.

Duety

287 Kč
Frog Biscuits
Písničky pro malé i velké děti, které jim pomohou zlepšit jejich angličtinu a její výslovnost.

Frog Biscuits

269 Kč
Pořád jsem to já
Album vydává dáma s jedním z nejpodmanivějších hlasů u nás. Název je symbolický: patnáct písniček podstatou různorodých, ale přitažlivě sjednocených interpretkou.

Pořád jsem to já

354 Kč
Sexy exity
Úspěšný hitmaker a kytarista Xindl X vydává své nové album Sexy exity, jehož příchod avizovaly již singly Věčně nevěrná (duet se Sabinou Křovákovou ze stejnojmenného filmu) nebo Byznys.

Sexy exity

269 Kč
Tři oříšky pro Popelku
Kompletní nahrávka filmové hudby Karla Svobody z pohádky Tři oříšky pro Popelku v nové delší verzi, ve věrné interpretaci, s původní náladou a současným zvukem.

Tři oříšky pro Popelku

316 Kč
Česká mše vánoční

Dílo, které neodmyslitelně patří k českým vánocům. Jedná se o exkluzívní edici na CD s originálním obrázkem Josefa Lady. Hlavní part zpívá Magdalena Kožená.

Česká mše vánoční

179 Kč
The Early Years – Cre/ation
Sběratelská lahůdka. Jedinečný pohled na ranou tvorbu jedné z nejdůležitějších hudebních skupin všech dob.

The Early Years – Cre/ation

476 Kč
Bratříčku, zavírej vrátka
Nezapomenutelné písničky na zásadním albu.

Bratříčku, zavírej vrátka

527 Kč
Tři hlasy / Three Voices
Kosmopolitní skupina Light In Babylon a izraelská zpěvačka íránského původu Michal Elia Kamal, maďarská zpěvačka Irén Lovasz, pražský mezinárodní ansámbl Shum Davar a mandolinista Martin Krajíček se ocitli společně na pódiu s houslistkou a zpěvačkou Jitkou Šuranskou.

Tři hlasy / Three Voices

269 Kč
Platinum
Průřez tvorbou slavné slovenské punkrockové skupiny Horkýže Slíže. Platinum přináší kompletní přehled všech hitů, které kdy Horkýžáci natočili.

Platinum

386 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 209 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 21 > >>