Nejprodávanější hudba - prosinec 2019

Lipa 68
Peter Lipa, renomovaný slovenský umělec, ve svých 68 letech vydává své dlouho očekávané CD a LP s názvem Peter Lipa ´68 . Po velmi úspěšném platinovém CD Lipa spieva Lasicu, přichází s novým multižánrovým albem.

Lipa 68

314 Kč
Advent
Album Advent sice přináší záznam z adventního koncertu Javorů, avšak vedle lidových koled a zhudebněných básní se zimní tematikou nahrávka obsahuje i další známé písně z repertoáru sourozenců Ulrychových.

Advent

269 Kč
Studánko rubínko
Studánko rubínko je počinem Jiřího Pavlici a Hradišťanu v kategorii hudby pro děti. Tři desítky písní na verše Jana Skácela, Františka Halase, Miloslava Bureše, Věry Provazníkové, Františka Nechvátala a lidovou poezii, které nás provedou jarem od prvních sněženek přes velikonoční svátky až po svátek sv. Jana.

Studánko rubínko

269 Kč
Hrajeme si u maminky
Při poslechu nového CD Hradišťanu si uvědomíte jak je důležité zpívat, a nikoli jen pasivně poslouchat, jak je dobré si připomenout písně, ve kterých je ukryt život našich předků, a jak je dobré, že vznikají písně nové.

Hrajeme si u maminky

269 Kč
Slet bubeníků/Gathering of Drummers
Záznam přenesený na toto 2CD byl pořízen 3. října 2004 v Laterně Magice v Praze. Koncert se konal jako součást festivalu Struny podzimu a na albu se sešla celá řada vynikajících muzikantů, jako např. Pavel Fajt, Chris Cutler, Miloš Vacík, Alan Vitouš, Miloš Dvořáček a další.

Slet bubeníků/Gathering of Drummers

179 Kč
Zpívání u cimbálu
Třetí. album cimbálové muziky Strážničan z roku 2004, která svým muzicírováním přináší radost posluchačům přes 30 let. Na CD najdou společnou notu příznivci folklóru z Moravy, Slovenska i Čech.

Zpívání u cimbálu

179 Kč
Hyjé!
Album je plné jezdců, rytířů, lovců lebek, pánů v kočáře, krasojezdkyň, a písně jsou to v naprosté většině příběhové v rytmu rock'n'rollu, jazzu, popu, tanga, dechovky, klezmeru, cirkusu i šansonu.

Hyjé!

449 Kč
Jako ryba ve vodě
DJ Wich se po třech letech od vydání dvakrát platinového alba Veni, Vidi, Wich hlásí s novým producentským počinem Jako ryba ve vodě, na kterém uslyšíte převážně česko-slovenské interprety.

Jako ryba ve vodě

287 Kč
A Place We Knew
Australský multiplatinováý zpěvák a skladatel Dean Lewis vydává debutové album A Place We Knew. Deska obsahuje jeho největší hit Be Alright, který ho katapultoval mezi nejúspěšnější nové interprety.

A Place We Knew

287 Kč
Animals
Animals je desáté studiové album anglické rockové skupiny Pink Floyd, vydané 21. ledna 1977 prostřednictvím Harvest and Columbia Records.

Animals

575 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 209 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 21 > >>