Nejprodávanější audioknihy - prosinec 2019

Toulky českou minulostí 1-50 - 6%
(4x)
Pozoruhodný pokus o moderní, dokumentárně bohatý a čtenářsky přitažlivý výklad zásadních událostí českých dějin v audioformě.
Ukázky

Toulky českou minulostí 1-50

246 Kč
231 Kč
Zámek
(4x)
Vladimír Dlouhý jako zeměměřič K. ve slavném románu F. Kafky.Dále učinkují Jiří Lábus, Vilma Cibulková, Simona Stašová,Taťjana Medvecká,Václav Vydra, Pavel Landovský, Jan Hartl, Tomáš a další... Rozhlasová nahrávka z roku 2006.
Ukázky

Zámek

84 Kč
Rytíři krále Artuše - 20%
Téměř půldruhého tisíciletí uplynulo od doby, kdy neznámý král Artuš hájil Británii proti vetřelcům. Jeho jméno se proměnilo v legendu rytířství. Audiokniha v podání O. Brouseka st., M.Táborského, D.Syslové a D.Novotného.
Ukázky

Rytíři krále Artuše

179 Kč
143 Kč
Slavné případy Sherlocka Holmese 5
V detektivních případech Tři studenti a Skandál v Čecháchučinkují: Viktor Preiss (Sherlock Holmes), Otakar Brousek st. (dr. Watson), Stanislav Zindulka, Jaroslav Kepka, Ivan Trojan, Miriam Kantorková, a další...
Ukázky

Slavné případy Sherlocka Holmese 5

84 Kč
Posel hydrometeorologického ústavu / To jeli dva ve vlaku - 6%
To jeli dva ve vlaku už svým názvem připomíná začátek nějakého vtipu. Na té hříčce je znát, že jsem byl venkovským učitelem a... Posel hydrometeorologického ústavu je veselejší kousek. Fascinovali mě tenkrát podvodníci a mystifikátoři....
Ukázky

Posel hydrometeorologického ústavu / To jeli dva ve vlaku

169 Kč
159 Kč
Alchymista - 20%
(14x)
Nahrávka vznikla podle knihy Paula Coelha - Alchymista, v překladu Pavly Lidmilové čte Lukáš Hlavica. Román Alchymista je takřka pohádkové vyprávění o cestě španělského pastýře za zakopaným pokladem....
Ukázky

Alchymista

249 Kč
199 Kč
Andělé a démoni - 20%
(3x)
V knize Andělé a démoni americký spisovatel Dan Brown poprvé představil postavu harvardského symbologa Roberta Langdona, který ... Román ve zkrácené verzi čte Miroslav Táborský.
Ukázky

Andělé a démoni

449 Kč
359 Kč
Muži v offsidu - 20%
Humoristický román Karla Poláčka patří k těm nejzábavnějším a zároveň nejpřívětivějším dílům české literatury. Potěchu v něm naleznou všichni, nejen příznivci fotbalu, protože v centru dění je úsměvný milostný příběh hlavního hrdiny Emana Habáska.
Ukázky

Muži v offsidu

269 Kč
215 Kč
Noc s Hamletem - 20%
Audiokniha obsahuje poému, jejímž autorem je Vladimír Holan. Čte Radovan Lukavský.
Ukázky

Noc s Hamletem

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 741 - 750 z 749 položek
<< < 1 .. 73 74 75