Nejprodávanější Kniha - prosinec 2019
hudebniny

Jazzové klavírní etudy 1 - 11%
Etudy nejsou určeny jenom pro adepty ryze jazzového klavírního hraní. Měly by usnadnit cestu také těm, kdo chtějí hrát taneční hudbu ať už doma, nebo na koncertech.
hudebniny

Jazzové klavírní etudy 1

266 Kč
236 Kč
Zuby nehty - 11%
První souborné vydání textů legendárního dívčího (či dámského) seskupení od Plynu přes Dybbuk až k současným Zubům nehtům. Obsahuje předmluvy Miroslava Waneka, Petra Slabého a Vojtěcha Lindaura, řadu dobových textů z tiskl, kompletní historii,...
hudebniny

Zuby nehty

268 Kč
238 Kč
Klavihrátky - s pastelkami u klavíru - 11%
Barevně ilustrované sešity pro malé klavíristy sestavené z pracovních listů s množstvím hudebních úkolů k doplňování, spojování, vybarvování, vystřihování a řadou sluchových cvičení.
hudebniny

Klavihrátky - s pastelkami u klavíru

206 Kč
183 Kč
Láska, smrt a jiné odrhovačky - 11%
Zpěvník Jiřího Dědečka obsahuje třicet písní - převážně jde o songy z dvojice zatím posledních vydaných alb Řekněte to mýmu psovi a Prší nám do campari.
hudebniny

Láska, smrt a jiné odrhovačky

90 Kč
80 Kč
20 duet pro sopránovou a altovou zobcovou flétnu - 11%
Sbírka původních přednesových skladeb určená žákům počátečních ročníků ZUŠ, zahrnuje skladby zkomponované v různých kompozičních stylech a formách (kánon, staré tance, fuga, blues ad.)
hudebniny

20 duet pro sopránovou a altovou zobcovou flétnu

161 Kč
143 Kč
Houslová knížka pro radost 2 - 11%
Houslová knížka 2 - základní sešity pro počátky hry ve 3. poloze tvoří jeden celek a mohou být použity dvěma způsoby: jako jediný materiál pro úplné začátečníky v 1. a 2. roce výuky ( školička ), neboť obsahují uvedení do všech nezbytných složek hry.
hudebniny

Houslová knížka pro radost 2

314 Kč
279 Kč
Nová klavírní škola 1. díl - 11%
Čtyřdílná řada učebnic je určena dětem od sedmi let. A je pokračováním Klavírní Školičky, nebo jiné \"přípravky\" Nová klavírní škola chce usnadnit práci učitelům klavírní hry na všech typech škol i učitelům soukromým.
hudebniny

Nová klavírní škola 1. díl

405 Kč
360 Kč
Chtěl jsem jí zazpívat - 11%
Obsáhlý výbor z písňových textů Jaromíra Nohavici. Akcentuje texty vážnější a nadčasové a ukazuje tak jejich autora vůbec poprvé knižně jako významného současného českého básníka.
hudebniny

Chtěl jsem jí zazpívat

259 Kč
230 Kč
Škola hry na sopránovou zobcovou flétnu II - 11%
Oblíbená škola hry na sopránovou zobcovou flétnu. Úkolem druhého dílu je zvládnutí rozsahu od c1 chromaticky do b2 a hrav tóninách dur a moll po dvě bé a dva křížky.
hudebniny

Škola hry na sopránovou zobcovou flétnu II

225 Kč
200 Kč
Trnkův Špalíček říkadel, písniček a pohádek - 11%
Soubor oblíbených lidových říkadel, písniček, hádanek, pranostik a pohádek je plný známých i méně známých ilustrací Jiřího Trnky.
hudebniny

Trnkův Špalíček říkadel, písniček a pohádek

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 80 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>