Nejprodávanější audioknihy - prosinec 2019

Jiný TGM
(3x)
Pavel Kosatík sestavil Masarykův plastický obraz pro 21. století. Jiný TGM je pro všechny, kdo přemýšlejí o české demokracii a o tom, jak ji udržet. Zároveň přináší víc života a pochybností než pomníků a svatých obrázků.

Jiný TGM

359 Kč
Malé ženy
Příběh čtyř sester (romantické Mag, revoltující Jo, jemné Beth a zhýčkané Amy) je zasazený do doby občanské války v Americe v letech 1861-1865, kde bojuje i jejich tatínek.
Ukázky

Malé ženy

329 Kč
Meč osudu
(1x)
Hlavním hrdinou tvorby Andrzeje Sapkowského je zaklínač Geralt z Rivie. Jako nájemný hubitel upírů, vlkodlaků a všemožných nebezpečných netvorů pochopitelně ovládá bojové a magické techniky nezbytné pro jeho zaměstnání.

Meč osudu

359 Kč
Mumínci a kometa
V muminím údolí se rozkřikne, že se na svět řítí kometa. Mumínek s Čenichem a se Šňupálkem neváhají a neohroženě se vypraví do hvězdárny v Opuštěných horách, aby zjistili, jestli opravdu hrozí zánik všeho.

Mumínci a kometa

224 Kč
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty
(3x)
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty komplikuje výrazným způsobem život mnohým z nás. Důsledkem mohou být často úzkosti, deprese, psychosomatická onemocnění nebo různé formy závislostí.
Ukázky

Nedostatečný pocit vlastní hodnoty

266 Kč
Příšerné příběhy strýce Montaguea
(5x)
Strýc Montague žije osaměle, jen se svým tajuplným sluhou. Třebaže cesta k jeho ponurému starému domu vede hlubokým strašidelným lesem, malý Edgar svého příbuzného rád navštěvuje. Strýc má totiž nepřebernou zásobu hrůzostrašných historek.

Příšerné příběhy strýce Montaguea

269 Kč
Zvěrolékař a psí historky
(1x)
Jiří Lábus čte příběhy o psech z knihy populárního britského spisovatele a veterináře.

Zvěrolékař a psí historky

224 Kč
Škola Malého stromu
(4x)
Víte něco o duši amerických Indiánů? Víte, že stromy mluví? Víte, jak posílat zprávy prostřednictvím hvězd? Víte něco o smíchu a slzách v lidském srdci? Zaposlouchejte se do Školy Malého stromu a pochopíte pozoruhodnou jednotu člověka a přírody.

Škola Malého stromu

269 Kč
Jistě, pane premiére
Pokračování dnes již klasického britského komediálního seriálu „Jistě, pane ministře“, která vás nenechá na pochybách, že břitký britský humor je nezničitelný a jeho dokonalé pointy vám zacloumají bránicí kdykoli a kdekoli.

Jistě, pane premiére

359 Kč
Vánoční pohádky
(1x)
Šest pohádek s vánoční tématikou, jejichž autory jsou Radek Kraus, Jan Lekeš, Markéta Zahradníková. Čte Ivana Andrlová a Jan Čenský.
Ukázky

Vánoční pohádky

99 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 752 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 76 > >>