Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2019
učebnice - vzdělání

Sedmijazyčný slovník vulgarismů - 20%
(1x)
Chcete umět nadávat v sedmi jazycích? Pak tenhle slovník prostě musíte mít! Najdete v něm vulgarizmy české, anglické, německé, francouzské, španělské, italské a slovenské.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Sedmijazyčný slovník vulgarismů

49 Kč
39 Kč
Angličtina pro fyzioterapeuty - 20%
Na českém knižním trhu dosud chybějící publikace určená fyzioterapeutům, rehabilitačním lékařům, studentům fyzioterapie a lektorům zdravotnické angličtiny.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Angličtina pro fyzioterapeuty

373 Kč
298 Kč
Mezinárodní cestovní ruch - 20%
Publikace jako jediná na českém trhu přináší komplexní pohled na problematiku mezinárodního turismu. Je určena studentům vysokých a středních škol zaměřených na turismus, institucím zabývajícím se rozvojem turismu.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Mezinárodní cestovní ruch

237 Kč
190 Kč
Ošetřovatelství ve vybraných oborech - 20%
Učebnice podává stručný přehled specifické problematiky ošetřovatelské péče v dermatovenerologii, oftalmologii, otorinolaryngologii a stomatologii a snaží se zpřístupnit přijatelnou formou poznatky a informace z těchto oborů.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Ošetřovatelství ve vybraných oborech

229 Kč
183 Kč
Stylistika pro žurnalisty - 20%
Publikace představuje základní studijní materiál vedoucí ke zvládnutí jazykové kultury, stylizace a kompozice žurnalistického textu.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Stylistika pro žurnalisty

319 Kč
255 Kč
Vyšetřovací metody v imunologii - 20%
Druhé, zcela přepracované a doplněné vydání úspěšné učebnice, která je koncipována jako stručná příručka pro studenty a klinické i laboratorní pracovníky zabývající se imunologií.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Vyšetřovací metody v imunologii

302 Kč
242 Kč
Historie ošetřovatelství - 20%
Kniha je koncipovaná jako učebnice pro obor ošetřovatelství a poslouží rovněž všem, pro které je historie oboru součástí profesní identity.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Historie ošetřovatelství

212 Kč
170 Kč
Komparativní psychologie - 20%
(1x)
Text je určen studentům psychologie, přírodovědeckých fakult a odborné psychologické veřejnosti. Definuje a vymezuje předmět komparativní psychologie a charakterizuje její vztah s dalšími příbuznými obory.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Komparativní psychologie

271 Kč
217 Kč
Veterinární imunologie - 20%
Monografie vychází z úspěšné publikace, vydané naším nakladatelstvím v roce 2000. Autoři text v souladu s vývojem nových poznatků rozšířili a aktualizovali. Původní koncepce však zůstala zachována.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Veterinární imunologie

543 Kč
434 Kč
Gastroenterologie a hepatologie - 20%
Tato instruktivní a praktická učebnice je sepsána odborníky 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy a Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Kniha vychází z bohatých pedagogických zkušeností autorů a potřeb cílové skupiny čtenářů — mediků a mladých lékařů.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Gastroenterologie a hepatologie

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 85 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>