Nejprodávanější e-knihy - únor 2019
osobní rozvoj

Leadership - 20%
Autor, jenž patří k nejúspěšnějším koučům lídrů, vám kombinací otázek a akčních plánů nabídne návod, jak krok za krokem identifikovat oblasti, na něž byste se vy osobně měli zaměřit.
osobní rozvoj
Ukázky

Leadership

212 Kč
170 Kč
Psychologie přesvědčování - 20%
(3x)
Kniha přináší nejnovější poznatky z oblasti psychologie přesvědčování, ovlivňování a manipulace.
osobní rozvoj
Ukázky

Psychologie přesvědčování

169 Kč
135 Kč
Řeč těla - 20%
Tato kniha změní způsob, jak komunikujete s ostatními. Víte, že více než polovina komunikace mezi lidmi se odehrává pomocí těla? Síla a vliv "řeči těla" je obrovská. Stačí se pozorně dívat na druhé a zjistíte, co si skutečně myslí.
osobní rozvoj
Ukázky

Řeč těla

237 Kč
190 Kč
Hlavu vzhůru - 20%
Tato kniha je určena všem, kdo bojují se špatnou náladou a stresem.
osobní rozvoj
Ukázky

Hlavu vzhůru

118 Kč
94 Kč
Lidství - 20%
(1x)
Kniha navazuje na autorovo dílo Sociální mozek a je určena všem zájemcům o výsledky a směřování soudobé kognitivní a afektivní neurovědy - lékařům, psychologům, právníkům i filozofům.
osobní rozvoj
Ukázky

Lidství

189 Kč
151 Kč
Manažerské dovednosti - 20%
Jak se pozná dobrý manažer? Jaké by měl mít schopnosti, dovednosti a kompetence? Které manažerské techniky by měl umět ovládat? Na tyto otázky a mnohé další vám odpoví tato kniha.
osobní rozvoj
Ukázky

Manažerské dovednosti

246 Kč
197 Kč
Mediace v teorii a praxi - 20%
V posledním desetiletí došlo u nás ke zvýšení zájmu o mediaci, metodu řešení konfliktů, při níž neutrální kvalifikovaná osoba — mediátor — pomáhá účastníkům ve vzájemném dorozumívání a v nalezení přijatelného řešení.
osobní rozvoj
Ukázky

Mediace v teorii a praxi

319 Kč
255 Kč
Podnikatelský plán a strategie - 20%
Zkušení autoři v knížce radí, jak postupovat při tvorbě podnikatelského plánu, s nímž uspějete u investora či banky. Naleznete zde příklady podnikatelských plánů i jejich hodnocení z pohledu investora.
osobní rozvoj
Ukázky

Podnikatelský plán a strategie

220 Kč
176 Kč
Gurmánské jednohubky - 20%
Nechte se inspirovat recepty na rozmanité drobné studené i teplé pokrmy. Můžete je podávat jako pohoštění při jakékoliv příležitosti, ať už se jedná o klábosení s kamarádkou u skleničky vína nebo o večírek pro patnáct osob.
osobní rozvoj
Ukázky

Gurmánské jednohubky

254 Kč
203 Kč
Jak na šikanu - 20%
Šikana je zrádná, jejím terčem se může stát i dítě tělesně a duševně vyspělé, s velmi dobrým rodinným zázemím, které však neumí nebo není ochotno "výt s vlky". Šikana má různé formy a správný postup se musí případ od případu lišit.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak na šikanu

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 110 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 > >>