Nejprodávanější e-knihy - únor 2019
osobní rozvoj

Netrapte se po rozvodu - 20%
Je smutnou pravdou, že rozvod v moderní době postihuje čím dál tím víc rodin. To, co bylo ještě před několika desítkami let společností vnímáno jako opovrženíhodné či přímo nemožné, je dnes čímsi běžným.
osobní rozvoj
Ukázky

Netrapte se po rozvodu

186 Kč
149 Kč
Praktická komunikace pro každý den - 20%
(1x)
"Každý den se setkáváme s lidmi. Jednáme s nimi. Hovoříme s nimi. Nasloucháme jim. Domlouváme se s nimi. Přicházíme s nimi do přátelského kontaktu, ale též do sporů a konfliktů. Každý den se snažíme o porozumění. ...
osobní rozvoj
Ukázky

Praktická komunikace pro každý den

144 Kč
115 Kč
Kariérní poradenství - 20%
Práce, a tedy i povolání, je nedílnou součástí nás všech. Povolání nás ovlivňuje dokonce natolik, že podle něj hodnotíme svou spokojenost s vlastním životem, životním stylem či způsobem trávení volného času.
osobní rozvoj
Ukázky

Kariérní poradenství

254 Kč
203 Kč
Jak řešit konflikty a problémy v partnerských vztazích - 20%
Máte pocit, že neustále narážíte doma na konflikty? Nevíte jak řešit některé vyhraněné situace? Jak si poradit s problémy? Právě pro vás je určena kniha Eriky Matějkové. Naučí vás jednat s vašimi nejbližším.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak řešit konflikty a problémy v partnerských vztazích

157 Kč
126 Kč
Jak vybudovat a posílit sebedůvěru - 20%
Jak se nám daří ve studiu či práci, v lásce, blízkých i formálních vztazích, ale i ve sportu — vlastně téměř ve všem, o co se snažíme — souvisí s tím, jak se díváme sami na sebe, jaké máme sebevědomí, sebedůvěru.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak vybudovat a posílit sebedůvěru

246 Kč
197 Kč
Péče o celé tělo - 20%
Asi každá žena chce vypadat co nejlépe a co nejefektivněji zabránit předčasnému stárnutí. Obzvlášť v dnešní době, která je ve znamení zdravých a mladých idolů. Na každém rohu po nás pokukují takzvaně „dokonalé" ženy a ukazují nám, jak je správné vypadat.
osobní rozvoj
Ukázky

Péče o celé tělo

135 Kč
108 Kč
Moderní body image - 20%
Máte zájem o zdravý a kvalitní způsob života? Jste odhodláni aktivně se podílet na zdokonalování vlastního těla? Moderní body image Vás naučí vnímat své tělo, zdůraznit přednosti, potlačit nedostatky. Zjistíte, jak pečovat o zdraví a vzhled.
osobní rozvoj
Ukázky

Moderní body image

149 Kč
119 Kč
Péče o pleť a vlasy - 20%
Kosmetika nás láká odnepaměti. Je nejen součástí osobní hygieny každého z nás, ale děláme si jí radost sami sobě i svým blízkým. Správné používání kosmetických přípravků je však do určité míry umění.
osobní rozvoj
Ukázky

Péče o pleť a vlasy

161 Kč
129 Kč
Péče o ruce a nehty - 20%
Kniha populární formou čtenáři radí, jak pečovat o ruce a nehty doma (péče o kůži, suchá a mokrá manikúra, automasáž, výživa, ošetření ran), informuje, jak vypadá profesionální péče dle nejnovějších postupů (například parafínové a olejové zábaly, dekorati
osobní rozvoj
Ukázky

Péče o ruce a nehty

149 Kč
119 Kč
Týmová spolupráce - 20%
Tým, který pracuje podle principů týmové spolupráce, dokáže úspěšněji a efektivněji dosahovat stanovených cílů. Vedoucí a členové týmů, manažeři, personalisté či lektoři najdou v knize prakticky využitelné informace týkající se práce v týmu.
osobní rozvoj
Ukázky

Týmová spolupráce

116 Kč
93 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 110 položek
<< < 1 .. 9 10 11