Nejprodávanější tituly - únor 2019
zdraví a výchova dětí

Jak žít a nezbláznit se - 11%
(1x)
Soubor praktických rad. Psychologie dítěte od předškolního věku do dospělosti. Ukazuje v příkladech naší hloupost, nabubřelost, ješitnost a rodičovskou sobeckost. Je slabikářem výchovy.
zdraví a výchova dětí

Jak žít a nezbláznit se

198 Kč
176 Kč
Logopedie - 14%
Komunikace představuje jednu z nejdůležitějších lidských schopností. K tomu, aby člověk s ostatními lidmi mohl komunikovat, potřebuje dobře rozvinutou komunikační schopnost. Její narušení jsou mnohdy překážkou v edukaci a socializaci jedince.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Logopedie

306 Kč
263 Kč
Srovnávací pedagogika - 20%
Kniha odpovídá aktuální otázky a popisuje významné trendy, které určují podobu a výsledky vzdělávání v různých zemích od předškolního až po vysokoškolské.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Srovnávací pedagogika

224 Kč
179 Kč
Výživové poradenství u dětí do dvou let - 20%
Svým pojetím ojedinělá publikace je určena pro laktační poradce, pediatry, dětské sestry, nutriční terapeuty a další odborníky, kteří se zabývají výživou kojenců a malých dětí.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Výživové poradenství u dětí do dvou let

157 Kč
126 Kč
Rok v mateřské škole - 11%
Čtyři úspěšné projekty výchovně vzdělávací práce v předškolním období (Jaro, Léto, Podzim, Zima v mateřské škole), vydávané nyní v ucelené publikaci za výhodnou cenu.
zdraví a výchova dětí

Rok v mateřské škole

446 Kč
396 Kč
Klasika před školou - 20%
Projekt, ve kterém se děti předškolního věku seznamují zábavně, nenásilnou formou, prostřednictvím pohybu, malování, hry, fantazie s klasickou hudbou.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Klasika před školou

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 176 položek
<< < 1 .. 16 17 18