Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - únor 2019
kariéra

Lídři jedí poslední - 11%
(1x)
Autor Simon Sinek nabízí řešení, jak vybudovat stabilní a sebejistý tým, kde mají všichni pocit sounáležitosti a energii směřují k dosažení společného cíle.
kariéra

Lídři jedí poslední

314 Kč
279 Kč
Odprezentuj - 11%
Okouzlete publikum neotřelými slajdy, přesvědčte obchodní partnery pomocí dat, přitáhněte pozornost posluchačů poutavým příběhem.
kariéra

Odprezentuj

359 Kč
319 Kč
Mluvte tak, aby vás druzí poslouchali - 11%
Chcete v práci i v soukromí zaujmout a přesvědčit druhé? Dokážete mluvit uvolněně s přáteli, ale před publikum se necítíte dobře? S touto knížkou se naučíte správně mluvit.
kariéra

Mluvte tak, aby vás druzí poslouchali

242 Kč
215 Kč
Úspěšný obchodní zástupce - 11%
Pojďte úspěchu naproti! Osvojte si základní pravidla ověřená bohatou praxí a posuňte své profesní dovednosti. Příručka pro obchodní zástupce, finanční poradce, realitní makléře a všechny ostatní, kteří chtějí být ve své profesi úspěšní.
kariéra
Ukázky

Úspěšný obchodní zástupce

269 Kč
239 Kč
Jak se stát disciplinovaným traderem - 11%
Emoce, kterým je vystaven každý burzovní obchodník, mají často zásadní vliv na úspěch jeho obchodů. Není proto divu, že mezi nejúspěšnější obchodníky patří ti, kteří se svou psychiku naučili ovládat a nepodléhají stresu.
kariéra

Jak se stát disciplinovaným traderem

350 Kč
311 Kč
Praktický průvodce opčním obchodováním - 11%
"Tvrdě pracuj a vyděláš si peníze." Zdá se vám to povědomé? Jan Široký vám ve svém bestselleru, který po letech znovu vychází jako kompletní průvodce světem obchodování opcí, ukáže, že tomu může být i jinak.
kariéra

Praktický průvodce opčním obchodováním

260 Kč
231 Kč
Radikální otevřenost - 11%
Kim Scottová přichází po bohatých zkušenostech s vedením týmů v Silicon Valley s novým pojetím efektivního managementu – radikální otevřeností. Svěže napsaná kniha je návodem pro lídry, manažery nejrůznějších úrovní ...
kariéra

Radikální otevřenost

359 Kč
319 Kč
Rokovy výlety do historie - 11%
Kniha je zajímavou kombinací současnosti a minulosti. Jednou linií jsou kouzelné výlety hlavního hrdiny Roka do různých historických epoch, kdy se seznamuje se životem na dvorech nejslavnějších panovníků v dějinách...
kariéra

Rokovy výlety do historie

179 Kč
159 Kč
Rukověť dobrého interního lektora

Práce učitele je nádherná, protože lidský potenciál je nekonečný, ale ne všichni jej umí využít. Když jim v tom pomůžete, budou si vaši práci cenit nadevše.

kariéra

Rukověť dobrého interního lektora

89 Kč
To je ono! - 11%
V graficky výrazně zpracované publikaci představuje autorka, zkušená lékařka a koučka, moderní psychologické poznatky tak, aby byly užitečné a prakticky použitelné pro manažery a lidi v pracovním prostředí.
kariéra

To je ono!

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 14 položek
1 2 > >>