Nejprodávanější hudba - únor 2019
rock

Bohemian Rhapsody
Legendární britská kapela Queen s již zesnulým frontmanem Freddiem Mercurym vydává soundtrack k filmu Bohemian Rhapsody, zde na 2 LP. Film oslavuje kapelu, její hudbu a výjimečného frontmana.
rock

Bohemian Rhapsody

1 061 Kč
Má hra 1969-2018
Mimořádná vzpomínka na mimořádného muzikanta.
rock

Má hra 1969-2018

584 Kč
Raise Vibration
Americký zpěvák, skladatel, producent, multi-instrumentalista i příležitostný herec a fotograf. Na novém albu se spojil slegendárním producentem Henrym Hirschem a navrátil se ke svému původnímu typickému syrovému zvuku.
rock

Raise Vibration

647 Kč
An Introduction To
Série An Introduction To si klade za cíl přiblížit starší umělce nové generaci posluchačů. Mapuje kariéru toho kterého interpreta a nabízí průřez jeho tvorbou.
rock

An Introduction To

125 Kč
On Air
Rolling Stones vydávají album On Air! Kultovní rocková kapela v čele s neopomenutelným Mickem Jaggerem Rolling Stones vydává kolekci rádiových nahrávek On Air.
rock

On Air

359 Kč
Třínohý pes
Třínohý pes je deset nových písniček Mňágy nahraných v pražském studiu Sono v produkci Milana Cimfeho. Podle prvních nadšených ohlasů se zdá, že kapele se podařilo s novým bubeníkem Marcelem Gabrielem nalézt čerstvý zvuk.
rock

Třínohý pes

476 Kč
Neměj strach / Něžná noc
Pop-rocková formace Něžná noc se narodila z partnerství zpěvačky Blanky Šrůmové, dlouholeté frontwomanky Tiché dohody, a rockového písničkáře Jana Sahary Hedla, někdejšího spoluzakladatele skupiny Precedens ...
rock

Neměj strach / Něžná noc

270 Kč
The Wall
11. album legendární Oxfordské kapely z roku 1979 v remasterované verzi.
rock

The Wall

359 Kč
7
Album označené číslicí 7 obsahuje autorské skladby Jana Hrubého, Jana Koláře a Seana Barryho, ale také makedonskou lidovou píseň Antice a hudbu James Hornera z filmu Poslední Mohykán.
rock

7

269 Kč