Nejprodávanější Kniha - únor 2019
tarot a věštění

Klíče k tarotu Oswalda Wirtha - 11%

Tarot Oswalda Wirtha je jeden z velmi mála tarotů, jež odhalují klíč znalosti starých zasvěcenců, který je tajně šířený už po celá tisíciletí.

tarot a věštění

Klíče k tarotu Oswalda Wirtha

359 Kč
319 Kč
Osho Zen Tarot - 6%
(5x)
Zdá se vám život nejistý a plný pochybností? Hledáte nějaký zdroj inspirace? Osho Zen Tarot se zaměřuje na pochopení toho, co je tady a teď.
tarot a věštění

Osho Zen Tarot

660 Kč
622 Kč
Tarot skrytých světů - 6%
(3x)
Sadu karet provází příručka s inspirativním výkladem významu každé karty od samotné autorky obrazů. Součástí příručky je také úvod světové odbornice na tarot Barbary Moore, který zahrnuje základní informace o tarotu.
tarot a věštění

Tarot skrytých světů

594 Kč
559 Kč
Karty vědomé duše - 6%
(3x)
Karty vědomé duše oslavují přírodu a uctívají božské ženství ve všech jeho podobách: od anděla přes vílu, bohyni, dívku a matku až po stařenu.
tarot a věštění

Karty vědomé duše

169 Kč
159 Kč
Tarot dobra - 6%
(3x)
Autorka vytvořila sadu tarotových karet s tradiční strukturou, avšak s modernější a jednodušší duchovní stavbou. Tarot dobra je založen na stovky let starém systému věštění, ale zároveň využívá poznatků současné pozitivní psychologie.
tarot a věštění

Tarot dobra

499 Kč
470 Kč
Snadný Tarot - 6%
Vydejte se na svou Tarotovou cestu se skvělou učitelkou Barbarou Moore.
tarot a věštění

Snadný Tarot

220 Kč
207 Kč
Svět Tarotu - 6%
Originální příručka k tarotu, v níž se autorka věnuje převážně symbolice a významům karet, které v jejím pojetí ožívají a stávají se snadno zapamatovatelnými.
tarot a věštění

Svět Tarotu

135 Kč
127 Kč
Rychlý výklad tarotu - 11%

Jak rychle proniknout do podstaty výkladu tarotu. Tato celkově ojediněle zaměřená publikace si klade za cíl naučit čtenáře bezvadné orientaci ve výkladu.

tarot a věštění

Rychlý výklad tarotu

162 Kč
144 Kč
Vykládací karty Lenormand (kniha+karty) - 6%
Vykládací karty Lenormand vypovídají o událostech minulých, současných i budoucích a nabízejí skutečnou orientaci v životě.
tarot a věštění

Vykládací karty Lenormand (kniha+karty)

169 Kč
159 Kč
Tarot pro každého - 11%
Kniha vás provede fascinujícím světem tarotových karet a poskytne vám podrobný návod, jak karty chápat, a naučí vás vytvářet si vlastní výklady.
tarot a věštění

Tarot pro každého

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 19 položek
1 2 > >>