Nejprodávanější e-knihy - únor 2019
dům a zahrada

Hnojení půdy a kompostování v zahradě - 20%
Možná vás už napadla otázka, proč sousedovi tak krásně zahrádka prospívá a vám ne. Tento stav může mít mnohé příčiny. Může to být špatný výběr rostlin pro vaše stanoviště, na živiny chudá půda nebo nedostatečná ochrana před chorobami a škůdci.
dům a zahrada
Ukázky

Hnojení půdy a kompostování v zahradě

144 Kč
115 Kč
Lidé a psi: Střet kultur - 20%
(1x)
Tato jedinečná publikace nabízí čtenářům nejen čtivě napsaná zamyšlení nad psí povahou a jejich vztahem k okolnímu světu, ale také spoustu užitečných rad, jak psy cvičit a jak jim lépe porozumět.
dům a zahrada
Ukázky

Lidé a psi: Střet kultur

199 Kč
159 Kč
Pozitivní metody výchovy psa - 20%
(1x)
Vítejte ve světě pozitivních metod výcviku psů. Kniha je určena všem majitelům psů, kteří hledají nějakou metodu pro nenásilné vedení psa – nebo si některou z nich už dokonce osvojili.
dům a zahrada
Ukázky

Pozitivní metody výchovy psa

229 Kč
183 Kč
Rekonstrukce elektroinstalace - 20%
Publikace řeší jednotlivé postupy a prvky, které je při práci nutné použít zejména z hlediska stavby a rekonstrukce. Zahrnuje mimo jiné základní pokyny pro kladení vedení a montáž přístrojů.
dům a zahrada
Ukázky

Rekonstrukce elektroinstalace

144 Kč
115 Kč
Připravujeme zahradu na jaro a léto - 20%
S blížícím se koncem zimy začíná majitel zahrady přemýšlet, co ve své zahradě vylepšit, odkud začít, aby byl v létě se svým dílem spokojen.
dům a zahrada
Ukázky

Připravujeme zahradu na jaro a léto

135 Kč
108 Kč
Sklepy v zahradě - 20%
Chystáte se postavit na svém pozemku sklep pro rekreační nebo hospodářské účely? Nejste si jisti tím, co všechno taková stavba obnáší? Pak bude pro vás tato publikace užitečným pomocníkem.
dům a zahrada
Ukázky

Sklepy v zahradě

195 Kč
156 Kč
Stavba pece na pizzu a chleba - 20%
Chtěli byste si pochutnat na křupavém domácím chlebu nebo si upéct pizzu ve vlastní peci? Nic není nemožné. V praktické příručce najdete návod na stavbu venkovní pece na chleba a pece na pizzu v interiéru.
dům a zahrada
Ukázky

Stavba pece na pizzu a chleba

149 Kč
119 Kč
Zakládáme a udržujeme ekozahradu - 20%
Přírodní zahrady korespondují se současným zvyšujícím se zájmem o udržitelný způsob života. Snahou autora je ukázat, že zahrada není jenom bojištěm, kde se utkáváme se škůdci a plevelem.
dům a zahrada
Ukázky

Zakládáme a udržujeme ekozahradu

144 Kč
115 Kč
Půdní vestavby - 20%
Se vzrůstajícím zájmem o přestavby půdních prostor pro účely bydlení jde ruku v ruce zájem o informace jak účelně realizovat půdní vestavbu tak, aby i architektonicky zhodnotila nemovitost.
dům a zahrada
Ukázky

Půdní vestavby

127 Kč
102 Kč
Stavba a užívání nízkoenergetických a pasivních domů - 20%
Kniha navazuje na předchozí úspěšnou knihu "Stavba rodinného domu krok za krokem". Přehledně a čtivou formou popisuje požadavky na návrh, stavbu i bydlení v energeticky úsporném domě.
dům a zahrada
Ukázky

Stavba a užívání nízkoenergetických a pasivních domů

382 Kč
306 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 29 položek
<< < 1 2 3 > >>