Nejprodávanější tituly - únor 2019
Evropa

Kodaň - 11%

Od barevných domů v přístavu Nyhavn po sochu Malé mořské víly, od Glyptotéky po Superkilen, od paláce Amalienborg až po Christiánii, hlavní město Dánska se před vámi v mžiku otevře díky tomuto jedinečnému průvodci.

Evropa

Kodaň

242 Kč
215 Kč
Utajené hrady a zámky III. - 11%
Autoři se již potřetí vypravili do rozmanitých koutů Prahy, na břehy Vltavy i dalších toků a vodních ploch, do zakletých areálů a k výstavným palácům; opět Vám slovem a obrazem představí utajené klenoty na nečekaných místech.
Evropa

Utajené hrady a zámky III.

251 Kč
223 Kč
Bedekr: Francouzské klenoty - 11%
Poznejte všechny krásy Francie, navštivte věhlasné památky a přírodní scenérie.
Evropa

Bedekr: Francouzské klenoty

242 Kč
215 Kč
Místa zrychleného tepu - 11%
Zkušení cestovatelé a spisovatelé Otomar Dvořák a Josef Pepson Snětivý dostáli v knize Místa zrychleného tepu předsevzetí odkrývat zejména onu „skrytou krásu“.
Evropa
Ukázky

Místa zrychleného tepu

242 Kč
215 Kč
Není Milán jako Milán - 20%
(1x)
Milán je jako špička ledovce, pod kterým leží jeho nesmírná historie. Abychom ho poznali, je třeba mít trpělivost ho poslouchat. Stetoskopem. Jak pulzuje uvnitř. Je třeba umět ho slyšet. Jeho "navzdory". Tam, kde odhaluje svou paměť.
Evropa
Ukázky

Není Milán jako Milán

250 Kč
200 Kč
Praha - 11%
Od Karlova mostu ke Staroměstskému náměstí, od Židovské čtvrti po Malou Stranu, od Hradu k Václavskému náměstí, od Národního divadla k Muchově muzeu...
Evropa

Praha

224 Kč
199 Kč
Praha za císaře pána - 11%
Kniha je nejen cenným svědectvím o proměně našeho hlavního města, ale také návodem, jak číst fotografie takovým způsobem, abychom slyšeli poutavé příběhy, jež nám vyprávějí.
Evropa

Praha za císaře pána

449 Kč
399 Kč
Přijde Mordor a sežere nás aneb Tajná historie Slovanů - 20%
(2x)
Přijde Mordor a sežere nás je knihou „on the road“ na východoevropský způsob. Stále zářivější hvězda polské literatury Ziemowit Szczerek projel zemi v potížích: Ukrajinu. Obešel se bez povinného sentimentu, kapesník nevytáhl ani jednou.
Evropa
Ukázky

Přijde Mordor a sežere nás aneb Tajná historie Slovanů

120 Kč
96 Kč
Slohovník aneb Paříž má šarm - 11%
Vydejte se s námi do Paříže, prozkoumejte její nejznámější památky a zjistěte, v čem spočívá její neopakovatelné kouzlo!
Evropa

Slohovník aneb Paříž má šarm

269 Kč
239 Kč
Varšava - Poznejte - 11%
14 přehledně zpracovaných procházkových tras Varšavou. Poznejte ulice plné předválečné atmosféry, muzea shrnující bohatou historii města, restaurace, které prochází gastronomickou revolucí.
Evropa

Varšava - Poznejte

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 33 položek
<< < 1 2 3 4 > >>