Nejprodávanější Kniha - únor 2019
relaxace a cvičení

Fascie. Anatomie, poruchy a ošetření - 11%
Fascie jsou kontinuální pojivovou tkání. Kniha je základním studijním materiálem pro fyzioterapeuty a maséry a nové informace zde jistě najdou i mnozí lékaři.
relaxace a cvičení

Fascie. Anatomie, poruchy a ošetření

432 Kč
384 Kč
Jóga pro seniory - 11%
(1x)
Jóga je jedním z nejlepších způsobů, jak si udržet pohybové schopnosti, ohebnost a sílu i ve vyšším věku, je to šetrný a klidný způsob, jak své tělo rozhýbat, a dokonce umí i zlepšit náladu.
relaxace a cvičení
Ukázky

Jóga pro seniory

314 Kč
279 Kč
Jóga pro fascie - 11%
Fascie stabilizují a tvarují vaše tělo a podobně jako svaly, i fascie potřebují pravidelný pohyb. Jóga pro fascie ve vás uvolní ta nejhlubší napětí, zregeneruje a protáhne vazivo...
relaxace a cvičení

Jóga pro fascie

268 Kč
238 Kč
Jóga pro váš typ - 11%
Tato kniha jako vůbec první podrobně uvádí, jak si vybírat jógové ásany (polohy), které jsou, podle pět tisíc let starého systému ájurvédské medicíny, vhodné pro váš jedinečný tělesný typ.
relaxace a cvičení

Jóga pro váš typ

439 Kč
390 Kč
Posilování kloubní kondice - 11%
Kniha o centračně-stabilizačním posilování, jež se od „svalové“ koncepce prezentované v autorově předešlém bestselleru Tvarování těla pro muže a ženy liší ve výběru i technickém provedení, zejména u cviků na páteř.
relaxace a cvičení

Posilování kloubní kondice

628 Kč
558 Kč
Trénink fascií - 11%
Fascie vytváří v našem těle síť, která mu poskytuje oporu, strukturu a formu. To, zda jsou stehna pevná, nebo vypadají spíše jako želé, závisí do značné míry na napětí obalu okolní pojivové tkáně.
relaxace a cvičení

Trénink fascií

278 Kč
247 Kč
Blackroll - 11%
Celosvětová pozornost expertů, sportovců i laické veřejnosti se v posledních letech soustředila na cvičení fascií, tedy vazivových obalů svalů (povázek).
relaxace a cvičení

Blackroll

269 Kč
239 Kč
Jóga - sestavování lekcí - 11%
Skoro 70 kompletních sestav pro cvičení podle ásan, skupin cvičících, čaker a ajurvédy! Kompletní průvodce plánováním a sestavováním úspěšných lekcí jógy pro začátečníky, středně pokročilé i pokročilé studenty.
relaxace a cvičení

Jóga - sestavování lekcí

531 Kč
472 Kč
Jóga do batůžku - 11%
Kniha Jóga do batůžku je originální a hravý průvodce po osmi zemích. Je určena všem malým i velkým dobrodruhům, nadšencům a jogínům. O každé zemi se čtenář dozví nějakou zajímavost, může si zacvičit jógu podle básní, přečíst poutavý pohádkový příběh.
relaxace a cvičení

Jóga do batůžku

315 Kč
280 Kč
Kondiční trénink ve sportovních hrách - 11%
Kniha je určena především trenérům týmů různých výkonnostních úrovní sportovních her, sportovcům a studentům tělovýchovných fakult i sportovních kurzů.
relaxace a cvičení

Kondiční trénink ve sportovních hrách

215 Kč
191 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 34 položek
<< < 1 2 3 4 > >>