Nejprodávanější tituly - únor 2019
ostatní sporty

Omládněte s jógou za 2 x 7 dní - 11%
Staroindický výraz pro lékařství – ájurvéda – doslova znamená „znalost (pro dosažení) vysokého věku“. A právě ze staroindické lékařské tradice vychází André Van Lysebeth, vysvětluje, že proces stárnutí lze zpomalit, a poskytuje praktický návod.
ostatní sporty
Ukázky

Omládněte s jógou za 2 x 7 dní

233 Kč
207 Kč
Pránájáma - technika dechu - 11%
Jedna ze základních prací o józe zaměřená na techniku dechu.
ostatní sporty
Ukázky

Pránájáma - technika dechu

268 Kč
238 Kč
Sportovní výživa do kapsy - 20%
Každý sportovec by měl ovládat zásady a pravidla z výživového poradenství a k jejich praktickému využití slouží celá řada tabulek, schémat, seznamů a přehledů, od nutričních hodnot základních potravin, přes množství potřebných vitaminů a minerálů, přehledu suplementů, proteinových doplňků, až po slovník nutričních pojmů a anglických výrazů ve sportovní výživě.
ostatní sporty
Ukázky

Sportovní výživa do kapsy

127 Kč
102 Kč
Století plaveckých sportů - 11%
Plavání je odjakživa sportem plným čísel. Vždy rozhodují setiny sekundy nebo nepatrné bodové rozdíly.
ostatní sporty

Století plaveckých sportů

359 Kč
319 Kč
Základy ultramaratonského tréninku - 11%

Až doposud ultramaratonský běh trpěl nedostatkem ověřitelných a obecně platných informací překračujících rámec individuálních zkušeností jednotlivých závodníků, které by byly uplatnitelné v tréninkových programech.

ostatní sporty

Základy ultramaratonského tréninku

332 Kč
295 Kč
Železné ambice - 11%
Bývalý mistr světa v těžké váze a autor životopisných bestsellerů přinášejí detailní pohled na život a lekce Cuse D’Amata, legendárního boxerského trenéra a náhradního otce Mika Tysona.
ostatní sporty

Železné ambice

404 Kč
359 Kč
Jóga pro začátečníky - 11%
(1x)
Naučte se základům jógy v klidu vašeho domova. Jóga pro začátečníky je základním průvodcem, jak začít s jógou. Kniha je jednoduchým a srozumitelným návodem pro pochopení základů jógy.
ostatní sporty

Jóga pro začátečníky

251 Kč
223 Kč
Tisíc kilometrů v sedle - 11%
Již devátý svazek ed. řady Manu propria zavede čtenáře do prostředí prvorepublikového jezdeckého sportu. Přináší edici deníků ze dvou dálkových jízd hudebního skladatele a publicisty, ale také aktivního sokolského jezdce Bohuslava Taraby.
ostatní sporty

Tisíc kilometrů v sedle

188 Kč
167 Kč
Zátopek - 6%
(10x)
Největší úspěchy Emila Zátopka i jeho seznámení s celoživotní láskou Danou můžeme znovu prožít díky libretu Jana Nováka a vizuálně opojnému provedení Jaromíra 99.
ostatní sporty
Ukázky

Zátopek

398 Kč
374 Kč
Open - 20%
(1x)
Mimořádně otevřená výpověď vynikajícího tenisty nedávné minulosti o vlastním životě. Kniha nabízí jedinečný pohled do zákulisí vrcholového tenisu. Je určena pro čtenáře memoárové literatury, pro sportovní, a zvláště tenisové fanoušky.
ostatní sporty
Ukázky

Open

248 Kč
198 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 73 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>