Nejprodávanější tituly - únor 2019
sociologie

Jak se vyrábí sociologická znalost - 11%
(3x)
S chutí, s humorem a s hlubokým porozuměním napsaná metodologická učebnice.
sociologie

Jak se vyrábí sociologická znalost

216 Kč
192 Kč
Bezdomovectví ve středním věku - 11%
Publikace vychází z tříletého výzkumu provedeného u subpopulace pražských bezdomovců středního věku. Studie obsahově navazuje na předchozí čtenářsky úspěšnou monografii Bezdomovectví jako alternativní existence mladých lidí.
sociologie

Bezdomovectví ve středním věku

324 Kč
288 Kč
Co počít ve vlkově břiše - 11%
Edice je autorovým výborem nejdůležitějších textů, které napsal v uvedeném období. Východiskem Tesařových společenských aktivit bylo přesvědčení, že jediným účinným způsobem, jak vyjít z totalitního režimu, je vytváření struktur občanské společnosti.
sociologie
Ukázky

Co počít ve vlkově břiše

446 Kč
397 Kč
Historicko-sociologické reflexe - 11%
Kniha, která vychází k životnímu jubileu sociologa Jiřího Šubrta, představuje odbornou práci tohoto autora v její mnohotvárné šíři a specifických podobách.
sociologie

Historicko-sociologické reflexe

288 Kč
256 Kč
Labužníkem na plný úvazek - 11%
Požitkářství sice nemusí hrát ve Vašem životě takovou roli jako ve starém Římě, přesto nezapomínejte, že v pravé lásce (i v té k dobrému jídlu a pití) je vždy skryta smyslnost.
sociologie

Labužníkem na plný úvazek

269 Kč
239 Kč
Manuál moderního nonkonformisty - 11%
(2x)
Publikace se skládá ze tří částí.
V první nazvané Teorie nonkonformismu se čtenář seznámí se základními myšlenkami kontrariánství. Jedná se o stručný příspěvek ke klasifikaci a typologii nonkonformismu a konformismu.
sociologie

Manuál moderního nonkonformisty

126 Kč
112 Kč
Za textem - 11%
Publikace obsahuje některé důležité texty polské sociologie kultury a literatury, českému pohledu tak trochu skryté v záplavě toho, co k nám přichází ze Západu.
sociologie

Za textem

296 Kč
263 Kč
Hitmakeři - Tajemství popularity v éře rozptylování - 11%
(1x)
Nic se nestává „virálním“. Pokud si myslíte, že populární filmy, písně či aplikace k vám přicházejí jen tak odnikud a v dnešním přeplněném mediálním prostoru dosáhnou úspěchu jen díky šeptandě, neznáte jejich skutečný příběh...
sociologie

Hitmakeři - Tajemství popularity v éře rozptylování

332 Kč
295 Kč
Lidé a dějiny - 11%
(2x)
Tato kolektivní monografie volně navazuje na předchozí dvě úspěšné publikace editorů Kolaps a regenerace: cesty civilizací a kultur (Academia 2011) a Civilizace a dějiny: historie světa pohledem dvaceti českých vědců (Academia 2013).
sociologie

Lidé a dějiny

765 Kč
680 Kč
Moc krásy - 20%
Může být atraktivita chápána jako investiční strategie? Zvyšuje krása šance na vzestupnou sociální mobilitu a má větší vliv na úspěch než klíčové kompetence?
sociologie
Ukázky

Moc krásy

220 Kč
176 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 45 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>