Nejprodávanější tituly - únor 2019
děti a mládež

100 inspirací z Ekoateliéru
Vítáme vás v kouzelné říši ekologického výtvarnictví. Materiál, který pro tvoření potřebujeme, máme doslova po ruce. Zajímavé výtvory vznikají z časopisů, krabiček, kelímků, přírodnin… V knize se setkáte s tradičními technikami v novém, jednoduchém pojetí.
děti a mládež

100 inspirací z Ekoateliéru

134 Kč
20 000 mil pod mořem - 14%
Pro čtenáře od 9 let jsme připravili komiksové vydání známého dobrodružného románu Julese Verna, kterého díky jeho fascinujícím příběhům mnozí označují za zakladatele sci-fi literatury.
děti a mládež

20 000 mil pod mořem

185 Kč
159 Kč
Mstitel v nesnázích - 6%
Mladý venkovský šlechtic Hyacint Kavalír, budoucí Strážce Donžonu, žije v Antipoli dvojím životem: přes den jako student, v noci jako neohrožený hrdina jménem Košile noci.
děti a mládež

Mstitel v nesnázích

253 Kč
238 Kč
Volání divočiny - 14%
(2x)
Londonovo Volání divočiny je mistrovským dílem jak svým stylem, tak i proto, že povyšuje dobrodružné příběhy na úroveň klasické literatury. Komiksové zpracování je určeno čtenářům již od 9 let.
děti a mládež

Volání divočiny

148 Kč
127 Kč
Album lidí - 11%
Hravé a chytré obrazové album lidských typů, profesí, povah či rolí. Postavy, ať už reálné nebo fantastické, seřadil autor do dvojic, které se doplňují, odporují si, jsou vtipným protikladem, lehkou ironií... Zaujmou čtenáře bez rozdílu věku.
děti a mládež

Album lidí

359 Kč
319 Kč
Dětská Bible - čti a poznávej - 11%
Srozumitelně převyprávěné základní biblické příběhy. Jsou bohatě ilustrovány a navíc doplněny o spoustu vysvětlujících informací. Kniha je určena těm dětem, které se chtějí dozvědět více o prostředí a souvislostech, v nichž se udály biblické příběhy.
děti a mládež

Dětská Bible - čti a poznávej

538 Kč
478 Kč
Dobrodružství Huckleberryho Finna - 20%
Tato vrcholná práce americké literatury 19. století o osudech dvou podnikavých chlapců je nabitá napětím, humorem a neodolatelnou hravostí. Zvláště v Hucku Finnovi vytvořil autor typ nekonvenčního klukovského hrdiny, který s vtipem řeší podivné události
děti a mládež
Ukázky

Dobrodružství Huckleberryho Finna

99 Kč
79 Kč
Já mám v krabici cukr a krupici - 11%
Soubor říkanek pro děti od 5 let.
děti a mládež

Já mám v krabici cukr a krupici

224 Kč
199 Kč
Jarní říkadla - 11%
Knížka je pokračováním oblíbených Zimních říkadel, ve které najdete veršíky, písničky a pranostiky vztahující se k nekrásnějšímu ročnímu období. Ilustrace, které navozují jarní náladu, jsou opět dílem Jiřího Trnky.
děti a mládež

Jarní říkadla

116 Kč
103 Kč
Klárka a samohybné křeslo - 6%
Závěrečný díl fantasy trilogie Dobrodružství z předalekých dálek pro děti od 8 let. Vypravte se spolu s neohroženou Klárkou na Dalkrétské pobřeží, které je domovem tura počtáře, roztančeného čuníka a rozchechtané kozy.
děti a mládež

Klárka a samohybné křeslo

236 Kč
222 Kč
Zobrazuji 331 - 340 z 354 položek
<< < 1 .. 32 33 34 35 36 > >>