Nejprodávanější Kniha - únor 2019
hudba

RR rozhovory
Kniha přináší výbor z rozhovorů publikovaných v Revolver Revue, případně Kritické Příloze RR od samizdatových počátků do současnosti.
hudba
Ukázky

RR rozhovory

404 Kč
Životaběh
O svém kostrbatém životě a lidech zajímavých i zlých vypráví výtvarník, textař, enfant terrible českého folku, písničkář i rocker, zakladatel a dosud frontman kapely Extempore, která se v 70. letech snažila posunout český rock trochu - jinam.
hudba

Životaběh

315 Kč
Petr píše :-)
Soubor dosavadních příspěvků z facebookového profilu kapely Mňága a Žďorp, doplněný o starší blogy, dosud nezveřejněné příspěvky, podrobný popis čínského dobrodružství z roku 2014 a kapelové i osobní barevné fotografie.
hudba

Petr píše :-)

269 Kč
Housle tečka Hrubý
(1x)
Bilanční rozhovor s významnou osobností naší rockové hudby mapuje život Jana Hrubého a přináší jeho nevšední postřehy profesionálního hudebníka, vzpomínky na kolegy, přátele i události v uplynulých letech.
hudba

Housle tečka Hrubý

225 Kč
Zuby nehty
První souborné vydání textů legendárního dívčího (či dámského) seskupení od Plynu přes Dybbuk až k současným Zubům nehtům. Obsahuje předmluvy Miroslava Waneka, Petra Slabého a Vojtěcha Lindaura, řadu dobových textů z tiskl, kompletní historii,...
hudba

Zuby nehty

268 Kč
Bezčasí
Vzpomínky muže v pozadí, tak by se dala nejpřesněji nazvat knížka Ivana Dvořáka o koncertech a kulturních akcích, které pořádal v 70. a 80. letech pod hlavičkou tělovýchovné jednoty Nohyb.
hudba

Bezčasí

270 Kč
Poison Heart: Přežil jsem Ramones
(1x)
Autor ve své autobiografii vpravdě punkovým způsobem líčí svou životní, hudební i závislostní kariéru a popisuje hlavní milníky, jež formovaly jeho osud.
hudba

Poison Heart: Přežil jsem Ramones

232 Kč
Evangelium podle Brabence
(2x)
Knižní rozhovor známé novinářky a spisovatelky s básníkem, textařem a saxofonistou skupiny The Plastic People of the Universe Vratislavem Brabencem.
hudba

Evangelium podle Brabence

249 Kč
Pravdivý příběh Plastic People
Kniha shrnující všechny autorovy texty o legendární undergroundové skupině je doprovozena množstvím unikátních fotografií B. Holomíčka, O. Němce, J. Ságla a Abbé Libánského.
hudba

Pravdivý příběh Plastic People

377 Kč
Můj Janáček
(1x)
V tomto svazku jsou shromážděny tři Kunderovy texty o Janáčkovi, které vznikly ve Francii mezi rokem 1991 a 2004.
hudba

Můj Janáček

149 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 31 položek
<< < 1 2 3 4 > >>