Nejprodávanější knihy - únor 2019
svět

O rájích a peklech Jihovýchodní Asie - 11%
Cesto-faktopis o Jihovýchodní Asii přináší čtenářsky přívětivý pohled na historii, přírodu, kulturu a etnika této části světa. Její příběh je podán v souvislostech, vzájemných vztazích i s vazbami ke světu.
svět

O rájích a peklech Jihovýchodní Asie

404 Kč
359 Kč
Procházka po Karlově mostě - 11%
Karlův most – srdce Prahy, místo, kam často směřují kroky Pražanů a návštěvníků metropole z Čech i ze zahraničí. Projděte se i vy po tomto nádherném mostě a poznejte jednotlivé sochy a sousoší!
svět

Procházka po Karlově mostě

89 Kč
79 Kč
Uruguay - stručná historie států - 11%
Kniha, věnovaná pozoruhodným a dramatickým dějinám malého jihoamerického státu, na jedné straně navazuje na předešlá díla českých autorů, na straně druhé se pak věnuje řadě aspektů politického a kulturního života země, dosud nepublikovaných.
svět
Ukázky

Uruguay - stručná historie států

108 Kč
96 Kč
Prahou s otevřenýma očima V. - 11%
Již po páté se vydáváme na podivuhodnou pouť českou metropolí „s otevřenýma očima“.
svět

Prahou s otevřenýma očima V.

233 Kč
207 Kč
Toulavá kamera 20 - 11%
Dvacáté pokračování oblíbené ediční řady obsahuje tradičních padesát reportáží, doplněných fotografiemi, mapami a praktickými informacemi.
svět

Toulavá kamera 20

296 Kč
263 Kč
Transsibiřská magistrála - 11%
(1x)
Autor ve své čtvrté knize věnované Rusku seznamuje čtenáře s nejdelší železniční tratí na světě od prvních plánů až po současnost.
svět

Transsibiřská magistrála

351 Kč
312 Kč
Orava - Magura, Beskydy, Priehrada - 11%
Turistická a cykloturistická a cykloturistická mapa v mierke 1:50 000 v slovenskej jazykovej mutácii. Zobrazuje pohoria Oravská Magura, Oravské Beskydy, Skorušineké vrchy a vodnú nádrž Orava.
svět

Orava - Magura, Beskydy, Priehrada

119 Kč
106 Kč
Příběh černé Afriky - 11%
Kniha o subsaharské Africe je již třetím cesto-faktopisem - poutavou kombinací literatury faktu s osobním cestovatelským svědectvím. Přináší systematický pohled na země Západní, Střední, Jižní a Východní Afriky.
svět

Příběh černé Afriky

449 Kč
399 Kč
Tajemné stezky - Po proudu Dyje krajem vína a slavné historie - 11%
Vydejte se s námi do Podyjí, do kraje na pomezí Moravy a Dolních Rakous, kde na prosluněných svazích zraje víno a četné hrady a zámky připomínají dávnou historii.
svět

Tajemné stezky - Po proudu Dyje krajem vína a slavné historie

269 Kč
239 Kč
V rovníkové Africe - 11%
V rovníkové Africe je dílem cestopisný dokument, dílem životní příběh přírodovědce, výzkumníka – hydrobiologa, univerzitního pedagoga a dlouholetého spolupracovníka OSN Tomislava Petra.
svět

V rovníkové Africe

198 Kč
176 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 46 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>