První designový průvodce po nejlepších pražských kavárnách. Splněný sen jedné obyčejné holky, která se zamilovala do světa výběrové kávy. #instafriendly
Revoluce v opravdovém jídle nabízí návrat ke způsobu, jakým bychom měli jíst. Je to strava s nízkým obsahem sacharidů, vysokým obsahem tuků a žádným cukrem.
Co je nejlepšího na salátech? Hodí se ke každé příležitosti! Ať už s sebou na cesty do kanceláře, jako zdravá varianta ke slavnostnímu stolu nebo jako hvězda na party – saláty jsou zkrátka univerzální pochoutkou.
Máte rádi sladkosti? A chcete mlsat zdravě? Vyzkoušejte některý z více než stovky originálních receptů na dezerty, které neobsahují téměř žádný cukr, a zároveň skvěle chutnají.
V řadě Tajné nedělní recepty najdete menu na každou neděli v roce. Ve čtvrtém sešitku vám babička poradí, co dobrého si dát k obědu v zimě. Najdete tu nejlepší vyzkoušené rodinné recepty s ohledem na roční období.
Americká šéfkuchařka Marlena de Blasi má dvě životní vášně – lásku a jídlo. Obojí nachází v míře vrchovaté v toskánské vesničce San Casciano dei Bagni, kam se přestěhuje z Benátek se svým italským manželem Fernandem.
Dlouho očekávané pokračování úspěšné knihy Kuchařka lékařů českých, které bylo prodáno přes 6 tisíc výtisků! Druhý díl této unikátní kuchařky opět představí přibližně padesát význačných českých lékařů prostřednictvím jejich esejů o jídle a pití.
Dá se u vaření relaxovat? Upravené a doplněné vydání této oblíbené knihy přináší inspiraci, jak společně změnit způsob přípravy nedělního oběda v zábavu a pochutnat si na pokrmech prověřených letitými zkušenostmi autorky.
První kuchařka Květy Fialové je na světě a s ní řada původních receptů na pokrmy, které tato slavná filmová a divadelní herečka vařila nejraději. V kuchařce převažují nápadité recepty, které vycházejí z Květiny fantazie.
Více než 150 oblíbených receptů ze všech koutů Evropy
S novou knihou z edice Apetit na cestách procestujete Evropu křížem krážem. Nabízíme v ní víc než 150 receptů z 29 zemí. Všechny jsme je vyzkoušeli a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit.