Nejprodávanější knihy - únor 2019
esoterika a astrologie

O léčivých bylinách a rostlinných božstvech - 11%
Rostliny jako léčitelé, jako zdroj obživy, jako dobrodinci, jako bohové a démoni - tato kniha nás seznamuje se všemi těmito aspekty a učí nás respektovat je a přijmout, že rostliny mají duši, vlastní povahu, a také osobnost, která nás může ovlivnit..
esoterika a astrologie

O léčivých bylinách a rostlinných božstvech

394 Kč
350 Kč
Svatojanský lunární kalendář - 11%
(1x)
Prožijte nový rok v harmonii s přírodou a získejte fyzickou i duševní rovnováhu.
esoterika a astrologie

Svatojanský lunární kalendář

359 Kč
319 Kč
Tarot pro každého - 11%
Kniha vás provede fascinujícím světem tarotových karet a poskytne vám podrobný návod, jak karty chápat, a naučí vás vytvářet si vlastní výklady.
esoterika a astrologie

Tarot pro každého

269 Kč
239 Kč
Bohyně v každé ženě - 11%
Mýty jsou úžasné příběhy a jsou ještě zajímavější, když si uvědomíme, že nám mohou sdělit intimní pravdy o nás i ostatních. Jean Shinoda Bolenová oživuje řecký panteon v našich vnitřních archetypech a aplikuje sílu mýtů na naše osobní životy.
esoterika a astrologie

Bohyně v každé ženě

358 Kč
318 Kč
Dítě z hvězd - 11%
Kniha dává nahlédnout do duší bytostí, které přichází na tuto planetu, aby jí v těžkých dobách pomohly. Vesmír posílá na Zemi bytosti z jiných planet, aby tu provedly změny a pozvedly vědomí pozemšťanů.
esoterika a astrologie

Dítě z hvězd

279 Kč
248 Kč
Jak se tvoří mandaly - 11%

Zkrášlete svoje okolí, uklidněte svou mysl a uvolněte se. Vytvořte svoji zcela unikátní mandalu podle postupu v této knížce a vtiskněte jí tak svůj vlastní rukopis. Začnete úplně od začátku – s bílým papírem a tužkou. A pomocí geometrických sítí a

esoterika a astrologie

Jak se tvoří mandaly

224 Kč
199 Kč
Kabala peněz - 11%
Jeden židovský aforismus nám říká, že člověk ukazuje svůj charakter třemi způsoby: svým talířem (tedy svou chutí k jídlu), svou kapsou (tedy svým vztahem k penězům) a svou zlostí.
esoterika a astrologie

Kabala peněz

179 Kč
159 Kč
Numerologie magických čtverců a devíti hvězd - 11%
Čísla nám umožňují lépe pochopit zákonitosti našeho vývoje. Při jejichsymbolickém užití z hlediska numerologie jsou nositeli jisté energie,která svým způsobem ovlivňuje hmotu, a zároveň jsou i zdrojem důležitýchinformací.
esoterika a astrologie

Numerologie magických čtverců a devíti hvězd

178 Kč
158 Kč
Rafaelova škola - Vílí křídla - 11%
(1x)
Rafaelova škola je tajemný romantický příběh s prvky léčitelství, esoteriky a ekologie. Inspirací pro autorku při psaní byla její láska k Zemi, k přírodě, k lidem, k bylinám.
esoterika a astrologie

Rafaelova škola - Vílí křídla

288 Kč
256 Kč
Šamanská léčba duchem - 11%
Poselství této knihy nám sděluje, že nemusíme pátrat po žádném šamanovi, abychom mohli objevit Ducha, ani nemusíme hledat nikoho mimo sebe, abychom se uzdravili. Stačí se pouze dívat do svého nitra. Právě tam obdržíme Medicínu Jediného Ducha.
esoterika a astrologie

Šamanská léčba duchem

340 Kč
302 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 115 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 12 > >>