Nejprodávanější hudba - únor 2019
hudba

Vykolejená
Album skupiny Jablkoň Vykolejená obsahuje třináct písniček, při kterých se dá stejně dobře myslet i nemyslet. Stačí pootevřít stavidla a stává se z něj pohodlně sjízdný, téměř střední proud.
hudba

Vykolejená

261 Kč
7
Album označené číslicí 7 obsahuje autorské skladby Jana Hrubého, Jana Koláře a Seana Barryho, ale také makedonskou lidovou píseň Antice a hudbu James Hornera z filmu Poslední Mohykán.
hudba

7

269 Kč
Ježkárny
"ísničkář Mirek Paleček si v roce svých nadcházejících sedmdesátin splnil sen! Po desítkách let obdivu a koncertního hraní natočil patnáct písní z repertoáru Jaroslava Ježka, Jiřího Voskovce a Jana Wericha.
hudba

Ježkárny

296 Kč
Vlasta Redl/AG Flek & Jiří Pavlica/Hradisťan
(1x)
Reedice vynikajícího, dlouhá léta nedostupného společného projektu Vlasty Redla s AG Flekem a Jury Pavlici s Hradišťanem v remasterované podobě. Šlo o jeden z prvních domácích projektů world music.
hudba

Vlasta Redl/AG Flek & Jiří Pavlica/Hradisťan

323 Kč
Le carnet noir
Le carnet noir přináší opět hudbu keltské Bretaně – tradiční tance a písně s mystickým nádechem, ovlivněné starými bretaňskými legendami, dobrodružstvím, melancholií a průzračností zpěvů moře.
hudba

Le carnet noir

269 Kč
Advent
Album Advent sice přináší záznam z adventního koncertu Javorů, avšak vedle lidových koled a zhudebněných básní se zimní tematikou nahrávka obsahuje i další známé písně z repertoáru sourozenců Ulrychových.
hudba

Advent

269 Kč
Půlpes
Půlpes obsahuje opět písničky. Jsou sice pravda tvrdší, možná punkovější, ale stále jde o písně. Skoro se zdá, že Jablkoň zůstane písňové tvorbě věrná už navěky. Také slovních typicky jablkoňovských hříček najdeme na albu víc než dost.
hudba

Půlpes

224 Kč
Malá černá domů
Rytmicky bohatá směsice jazzu, funku a latiny využívá jak lidové motivy místní provenience, tak folkloristickou tvorbu zámořskou. Pestré nástrojové obsazení dokáže zpracovat nejednu improvizační plochu do pozoruhodně lákavé melodické struktury, ve které je pro pečlivější posluchače připraveno i několik hudebních žertů.
hudba

Malá černá domů

269 Kč
Reynkarnace
Poezie Bohuslava Reynka pánům ze skupiny Hukl natolik učarovala, že připravili samostatný projekt zhudebněných básní. Při poslechu tohoto alba na Vás dýchne atmosféra vnitřního světa Bohuslava Reynka a citlivé hudební zpracování jeho veršů.
hudba

Reynkarnace

269 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 51 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>