Nejprodávanější Kniha - únor 2019
cestování

Obchodníkem po Latinské Americe - 11%
Zkušený cestovatel zúročil své nadšení pro Jižní Ameriku, znalost reálií i jazyků v profesním životě. O svých zkušenostech umí vyprávět s humorným nadhledem a neobyčejným pochopením pro latinskoamerický svět a jeho obyvatele.
cestování

Obchodníkem po Latinské Americe

260 Kč
231 Kč
Ověřeno rodiči - 11%
Tipy od rodičů pro rodiče, jak cestovat s dětmi, aby si to užila celá rodina
cestování

Ověřeno rodiči

269 Kč
239 Kč
Po Česku III - 11%
Známý moderátor Václav Žmolík představuje ve svém pořadu s názvem Po Česku na Dvojce Českého rozhlasu tipy na výlety v krásném i nepříznivém počasí.
cestování

Po Česku III

179 Kč
159 Kč
Praha - 11%
Od Karlova mostu ke Staroměstskému náměstí, od Židovské čtvrti po Malou Stranu, od Hradu k Václavskému náměstí, od Národního divadla k Muchově muzeu...
cestování

Praha

224 Kč
199 Kč
Praha za císaře pána - 11%
Kniha je nejen cenným svědectvím o proměně našeho hlavního města, ale také návodem, jak číst fotografie takovým způsobem, abychom slyšeli poutavé příběhy, jež nám vyprávějí.
cestování

Praha za císaře pána

449 Kč
399 Kč
Příběhy z Mexika - 11%
(1x)
V podvědomí dnešního čtenáře je Mexiko nebezpečná země, kde na severu řádí drogová mafie a na jihu vzkvétá ráj karibských pláží. Teprve pak přicházejí na řadu Aztékové, Mayové a staré památky, které dbalý turista neopomene navštívit.
cestování

Příběhy z Mexika

179 Kč
159 Kč
Slohovník aneb Paříž má šarm - 11%
Vydejte se s námi do Paříže, prozkoumejte její nejznámější památky a zjistěte, v čem spočívá její neopakovatelné kouzlo!
cestování

Slohovník aneb Paříž má šarm

269 Kč
239 Kč
Srí Lanka - Merian Live!
Již staří mořeplavci byli Srí Lankou nadšení a dávali jí poeticky znějící jména: Země lotosových květů, Ostrov bohů, Perla v Indickém oceánu.
cestování

Srí Lanka - Merian Live!

179 Kč
Stafraholtskou Indií tam a zpět - 11%
Titul navazuje na knihu Afrikou na dohled (1997), ve které autor putoval severní Afrikou ve stopách legendární cestovatelské dvojice, citoval z jejich díla, nacházel místa ke srovnávacím fotografiím.
cestování

Stafraholtskou Indií tam a zpět

359 Kč
319 Kč
Tajemné stezky - Tajnosti kraje bechyňského - 11%
(1x)
Tentokrát nás spisovatel Otomar Dvořák seznámí se starobylým „krajem bechyňským“, jenž kdysi sahal od rakouských a moravských hranic až k pohoří Brdy a k Vltavě nad Prahou.
cestování

Tajemné stezky - Tajnosti kraje bechyňského

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 117 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 12 > >>