Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2019
cestování

Travel Bible (vydání pro rok 2019) - 11%
A je tady! Třetí vydání cestovatelské bible, po kterém čtenáři dlouho volali. Bestseller posledních několika let se opět dočkal výrazného rozšíření a mnoha aktualizací. Všem cestovatelům tak nabídne ještě víc a bude jim plnohodnotným průvodcem.
cestování

Travel Bible (vydání pro rok 2019)

404 Kč
359 Kč
Varšava - Poznejte - 11%
14 přehledně zpracovaných procházkových tras Varšavou. Poznejte ulice plné předválečné atmosféry, muzea shrnující bohatou historii města, restaurace, které prochází gastronomickou revolucí.
cestování

Varšava - Poznejte

296 Kč
263 Kč
Výlety podél Sázavy - 11%
Turisticko-obrázková publikace s tipy na výlety podél řeky Sázavy je určena pro rodinné i individuální toulky, pro příznivce delších i kratších turistických výletů, pro milovníky historických památek i přírodních pozoruhodností, pro romantiky i pro vášnivé fotografy.
cestování

Výlety podél Sázavy

224 Kč
199 Kč
Západ USA - Lonely Planet
Bujné lesy pacifického severozápadu. Sluncem políbené kalifornské pláže. Uzoučké stezky stíněné stromy ve Skalnatých horách. Karmínové skály a svědecké vrchy v Utahu. Na západě USA najdete krajinu pro každou náladu a každé dobrodružství.
cestování

Západ USA - Lonely Planet

314 Kč
Brazílie – Návod k použití - 11%
(1x)
Humoristická knížka, která je současně užitečnou konverzační příručkou a učebnicí, jak překonat nedorozumění způsobená portugalským jazykem i kulturní odlišností temperamentních Jihoameričanů.
cestování

Brazílie – Návod k použití

224 Kč
199 Kč
Dublin - Inspirace na cesty - 11%
Turistický průvodce nabitý aktuálními informacemi z řady nakladatelství Berlitz. Text je doplněn množstvím poutavých fotografií. Pevná, šitá vazba vydrží časté používání v terénu a díky praktickému formátu lze průvodce pohodlně nosit v kapse.
cestování

Dublin - Inspirace na cesty

206 Kč
183 Kč
Ecuador - 11%
Ecuador (1929) je cestovním deníkem muže, „který neumí ani cestovat, ani si vést deník“. Malíř a básník Henri Michaux (1899–1984) v něm popisuje své putování po Andách, Ekvádoru a brazilském vnitrozemí až k ústí řeky Amazonky.
cestování

Ecuador

171 Kč
152 Kč
Jižní Afrika - Inspirace na cesty - 11%
Jihoafrická republika je dnes jednou z předních světových turistických destinací, a to díky různorodé krajině, bezpočtu druhů velkých savců a ptáků, bohaté rostlinné říši a kulturnímu dědictví. Náš nový průvodce nabízí přehled toho nejzajímavějšího.
cestování

Jižní Afrika - Inspirace na cesty

233 Kč
207 Kč
Krkonoše. Karkonosze. Riesengebirge. - 11%
(2x)
Soubor zahrnuje lokality od západního cípu Krkonoš počínaje Harrachovem a Novým Světem, až po Žacléř a Trutnov na východě, českou i slezskou stranu Krkonoš, včetně Broumovského výběžku s Adršpachem a Teplickými skalami až po kladskou Hejšovinu.
cestování

Krkonoše. Karkonosze. Riesengebirge.

448 Kč
398 Kč
Lámání v kole - Afghánistán

Románová zpověď vojáka speciálních jednotek Československé lidové armády, který se ze dne na den pod záminkou ostrého cvičení v Sovětském svazu ocitl v kruté sovětsko-afghánské válce (1979–1989).

cestování

Lámání v kole - Afghánistán

134 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 117 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 12 > >>