Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2019
společenské vědy

Německo: mýtus a realita - 11%

Publikace se zabývá německou politikou posledních dvaceti let. Vlastnímu tématu předchází obsáhlý úvod, objasňující základy politického systému SRN a proměny německého paradigmatu.

společenské vědy

Německo: mýtus a realita

359 Kč
319 Kč
O člověku jinak - 11%
Lidská existence je plná záhad a otazníků, v jistém smyslu i dobrodružstvím poznání. V uzlových bodech na prahu krizových prožitků si často klademe otázky: Žijeme? Nežijeme? Rozumíme příslovečnému „tady a teď“?
společenské vědy

O člověku jinak

222 Kč
198 Kč
Politický řád a politický úpadek - 11%
(3x)
Autor si všímá toho, zda a jak transparentní právní systém a vůle lidu udržují ústřední moc pod kontrolou. Zkoumá rovněž dopady korupce na státní správu a způsoby, jakými se ji v některých společnostech podařilo vymýtit.
společenské vědy

Politický řád a politický úpadek

629 Kč
559 Kč
Práce, nebo důchod? - 11%
Kniha je souborem osmi statí pojednávajících o různých aspektech pracovního trhu a starších pracovníků.
společenské vědy

Práce, nebo důchod?

203 Kč
180 Kč
Průvodce budoucností - 11%
(1x)
Kniha žurnalisty Jana Müllera si všímá překvapivých momentů vývoje české a světové společnosti v 21. století. Ukazuje, jak roste a sílí „globální systém“, který je pro nás zdrojem pohodlného životního stylu a zároveň příčinou dosud neznámých rizik.
společenské vědy

Průvodce budoucností

314 Kč
279 Kč
Příběhy ze života aneb reminiscence sociální pracovnice - 20%
Příběhy jsem původně zaznamenala pro sebe a pro své blízké. Syn a vnuk mi pomohli povídky uspořádat a nakonec jsme se společně rozhodli, že je nabídneme vydavatelství ke zveřejnění.
společenské vědy

Příběhy ze života aneb reminiscence sociální pracovnice

299 Kč
239 Kč
Radikalita lásky - 11%
(1x)
Co by se stalo, pokud bychom měli tu možnost projít si revoluční historií 20. století s klást jejím hlavním protagonistům zdánlivě naivní otázky na téma lásky? Proč by měli ti nejradikálnější revolucionáři strach z radikality lásky?
společenské vědy

Radikalita lásky

224 Kč
199 Kč
Rodina a její paměť v nás ve světle třígeneračních vyprávění - 11%
Paměť byla dosud při studiu rodiny zcela opomíjena. Autorky knihy, historička a psycholožka, svou ojedinělou a mimořádně důkladnou analýzou dokazují, že rodinná paměť představuje důležitou složku rodinného fungování, související jak s rodinnými v
společenské vědy

Rodina a její paměť v nás ve světle třígeneračních vyprávění

224 Kč
199 Kč
Řekli, abych přišla sama - 11%
(1x)
Kniha Řekli, abych přišla sama není jen strhujícím líčením zkušeností žurnalistky, která se zaměřuje na islamistickou radikalizaci, nýbrž i sugestivní zpovědí ženy, jež se musela vzepřít rasovým a náboženským předsudkům.
společenské vědy

Řekli, abych přišla sama

341 Kč
303 Kč
Boj o hrad I. + II. - 11%
Kniha přináší komplexní analýzu politické scény meziválečného Československa, především procesů spjatých s prezidentským nástupnictvím. Její předností je, že vychází z důkladného studia archivů a k faktům přistupuje nezaujatě a kriticky.
společenské vědy

Boj o hrad I. + II.

711 Kč
632 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 226 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 23 > >>