Nejprodávanější tituly - únor 2019
rodina a dítě

Hovory s porodní bábou - 11%
(1x)
Kniha nabízí pohled na těhotenství a porod prostřednictvím rozhovoru se známou porodní asistentkou Ivanou Konigsmarkovou, která třicet let pomáhá přivést děti na svět.
rodina a dítě
Ukázky

Hovory s porodní bábou

170 Kč
151 Kč
Slzy raného dětství - 20%
Tato kniha vám dodá potřebnou sebedůvěru a pomůže vám zůstat s dítětem i během náročnějších okamžiků v citovém spojení. Slzy raného dětství popisují nový způsob zacházení s dětským pláčem od okamžiku narození až do osmi let věku.
rodina a dítě
Ukázky

Slzy raného dětství

159 Kč
127 Kč
Vývoj batolete
Máte doma batole? Jistě se vám denně nad hlavou vznáší spousta otazníků. Jak má moje dítě jíst? Nevzteká se příliš? Nemělo by už chodit na nočník? Netrpí alergií? Jesle, školka, nebo chůva? Neublíží mu očkování?
rodina a dítě

Vývoj batolete

134 Kč
Život s vysokou inteligencí - 11%
Vysoká inteligence nemusí znamenat jen úspěch a skvělý život. Velmi chytří lidé bývají naopak často nepochopení, cítí se osaměle, trpí nedostatkem sebedůvěry a až přílišnou citlivostí a zranitelností.
rodina a dítě

Život s vysokou inteligencí

296 Kč
263 Kč
Přehled pedagogiky - 11%
Mezinárodně uznávaný autor shromáždil v přehledné práci informace o současném stavu a trendech v pedagogických vědách; jejich klíčových poznatcích i otevřených otázkách. Velká pozornost je věnována výzkumným metodám a informačním pramenům.
rodina a dítě

Přehled pedagogiky

314 Kč
279 Kč
Vím, co mi chutná.  Dítětem vedené odstavení - 11%
K českému čtenáři se konečně dostává kniha o „baby-led weaning“ , tedy o zřejmě nejpřirozenějším způsobu zavádění pevné stravy u kojenců, kdy celý proces řídí samo dítě- účastní se rodinného stolování, samo se krmí a samo si vybírá, co bude jíst.
rodina a dítě
Ukázky

Vím, co mi chutná. Dítětem vedené odstavení

268 Kč
238 Kč
Digitální demence - 11%

Digitální média — počítače, smartphony, herní konzoly a v neposlední řadě i televize — nám mění život. V USA dnes mladiství věnují digitálním médiím více času — alespoň sedm a půl hodiny denně — než spánku.

rodina a dítě
Ukázky

Digitální demence

341 Kč
303 Kč
Rychlé a snadné recepty pro kojence a batolata - 11%
Čas prožitý s dětmi je drahocenný pro každého rodiče, takže je pochopitelné, že nechcete strávit hodiny přípravou jídla.
rodina a dítě

Rychlé a snadné recepty pro kojence a batolata

296 Kč
263 Kč
Prvotní otisky  a jejich vliv na život člověka - 6%
(2x)
Smyslem této knihy není ještě více komplikovat již tak nelehkou situaci rodičů, ale osvětlit jim, které události prenatálního období vývoje dítěte a porodu na něj mohou mít vliv.
rodina a dítě

Prvotní otisky a jejich vliv na život člověka

349 Kč
328 Kč
S láskou ke zdravému pohybu našich dětí - 11%
V knize se dočtete, jak se nestát "zbytečným" pacientem rehabilitace, jak by měl vypadat pohybový vývoj našich nejmenších, čím vším jim my dospělí můžeme nevědomě uškodit a jak tomu předejít.
rodina a dítě

S láskou ke zdravému pohybu našich dětí

169 Kč
150 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 213 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 22 > >>