Nejprodávanější tituly - únor 2019
rodina a dítě

Sociální pedagogika - 20%
Kniha se zaměřuje zejména na oblasti, jako je vliv prostředí a výchovy, sleduje dále rozmanitost výchovných vlivů jednotlivých sociálních prostředí a koncentruje se na některé činnosti, v nichž se realizuje sociálně pedagogická praxe.
rodina a dítě
Ukázky

Sociální pedagogika

254 Kč
203 Kč
Co možná nevíte o očkování - 11%

V USA je povinný očkovací kalendář podobný českému. Odmítání očkování má i tam neblahé následky (vyhrožování rodičům, upírání sociálních dávek apod.).

rodina a dítě

Co možná nevíte o očkování

178 Kč
158 Kč
Pohybové hry a cvičení s miminkem - 14%
Program cvičení rodičů s dětmi do jednoho roku. Děti potřebují lásku, něhu a vhodné podněty, aby se mohly optimálním způsobem rozvíjet. Přinášíme vám program cvičení rodičů s dětmi, který můžete snadno realizovat doma.
rodina a dítě

Pohybové hry a cvičení s miminkem

278 Kč
239 Kč
Porodní asistentkou krok za krokem - 6%
Knížka předkládá souborné informace o vlastnostech a dovednostech, které porodní asistentky pracující v komunitním prostředí potřebují proto, aby mohly ženám poskytnout kvalitní, bezpečnou a efektivní péči během těhotenství, porodu a v době poporodní.
rodina a dítě

Porodní asistentkou krok za krokem

262 Kč
246 Kč
Zdravé těhotenství, přirozený porod - 11%
(5x)
Třetí vydání úspěšné knihy, která citlivě provádí těhotenstvím, porodem, šestinedělím a kojením, který nabízí ověřené praktické návody, jak v těchto obdobích využít bylinek, homeopatických přípravků a éterických olejů.
rodina a dítě

Zdravé těhotenství, přirozený porod

629 Kč
559 Kč
Dítě v úctě přijmout... - 11%
(2x)
Waldorfská pedagogika je specifický směr ve vzdělávání, vycházející z učení rakouského filozofa Rudolfa Steinera (1861-1925).
rodina a dítě

Dítě v úctě přijmout...

203 Kč
180 Kč
Něžná náruč rodičů - 14%
(6x)
Tato publikace je určena všem, kteří chtějí porozumět nejmenším dětem a nabídnout jim kvalitní péči. Vzhledem k tomu, že největší vliv na rozvoj dítěte v nejranějším věku mají rodiče, je kniha věnována zejména jim.
rodina a dítě

Něžná náruč rodičů

464 Kč
399 Kč
Prvních 6 let ve vývoji a výchově dítěte - 14%
(2x)
Nestor české dětské psychologie, renomovaný autor a uznávaný odborník zve rodiče na výpravu do jednoho období lidského života – do doby od narození až do předškolního věku.
rodina a dítě

Prvních 6 let ve vývoji a výchově dítěte

241 Kč
207 Kč
Orbis Sensualium Pictus - 11%
(1x)
Dárkové vydání spisu Jana Amose Komenského v pevné vazbě, s luxusním přebalovým papírem a reliéfní ražbou na titulu, která by neměla chybět v žádné škole ani v rodinné knihovně.
rodina a dítě
Ukázky

Orbis Sensualium Pictus

494 Kč
439 Kč
Desatero pro kluky - Jak na pubertu, holky i sex - 11%
Desatero pro kluky – jak na pubertu, holky i sex. Tentokrát ve formě blízké komiksům s mnoha návodnými obrázky, protože vás, milí mladí pánové, nechceme trápit přílišným čtením.
rodina a dítě

Desatero pro kluky - Jak na pubertu, holky i sex

391 Kč
347 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 213 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 22 > >>