Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2019
osobní rozvoj

Sama sobě šéfem - 11%
Kniha Sama sobě šéfem aneb jak začít podnikat je určena všem ženám, které by chtěly začít podnikat nebo chtějí vědět co podnikání obnáší. Autorka popisuje všechny oblasti, kterým se každý kdo podniká musí věnovat a upozorňuje na co dát obzvlášť pozor
osobní rozvoj

Sama sobě šéfem

267 Kč
238 Kč
Utajená síla - 11%
Druhé přepracované vydání knihy Utajená síla obnažuje téma muže a jeho vnitřního světa. Populárně – psychologickým jazykem jednoduše analyzuje téma mužské identity jako produktu kolektivní výchovy.
osobní rozvoj

Utajená síla

198 Kč
176 Kč
Zbavte se zvyku být sami sebou - 11%
(1x)
Dr. Dispenza činí starověké chápání srozumitelnějším a vyplňuje mezeru mezi vědou a duchovnem. Díky jeho seminářům a přednáškám používají principy „změny zevnitř“ tisíce lidí v mnoha zemích.
osobní rozvoj

Zbavte se zvyku být sami sebou

323 Kč
287 Kč
Noční škola
Britský vědec, spisovatel a popularizátor vědy Richard Wiseman představuje novou vědu o spánku: přehledně uspořádaný soubor nejnovějších vědeckých poznatků o spánku, jeho důležitosti a nebezpečích spojených s jeho nedostatkem.
osobní rozvoj

Noční škola

135 Kč
Úspěšný obchodní zástupce - 11%
Pojďte úspěchu naproti! Osvojte si základní pravidla ověřená bohatou praxí a posuňte své profesní dovednosti. Příručka pro obchodní zástupce, finanční poradce, realitní makléře a všechny ostatní, kteří chtějí být ve své profesi úspěšní.
osobní rozvoj
Ukázky

Úspěšný obchodní zástupce

269 Kč
239 Kč
Kosmická hra - 11%
(1x)
Souhrn zážitků autorových pacientů ukazuje pozoruhodnou souvislost s nejhlubšími spirituálními zážitky v různých kulturách.
osobní rozvoj

Kosmická hra

449 Kč
399 Kč
Zbavte se svých kil bolesti
(1x)
V této knížce vám, dnes již světově proslulá, andělská terapeutka Doreen Virtue, Ph.D. přináší své zkušenosti posbírané během mnoha let své terapeutické práce ředitelky dvou klinik, zabývajících se léčbou poruch, spojených se stravováním.
osobní rozvoj

Zbavte se svých kil bolesti

84 Kč
Motivace zvenčí je jako smrad - 11%
V této knize najdete mnoho překvapení. Zjistíte, že vnitřní motivace většinou není kladná. Že vnější motivace funguje jen pár hodin. A také zjistíte proč. Kniha vám "rozbije" téměř vše, co jste si dodnes mysleli o motivaci.
osobní rozvoj

Motivace zvenčí je jako smrad

359 Kč
319 Kč
Vyléčit nevyléčitelné - 11%
Další besteseller ruského biochemika Michaila Tombaka volně navazuje na knihu Je možné žít 150 let?
osobní rozvoj

Vyléčit nevyléčitelné

178 Kč
158 Kč
Kniha o mužství - 11%
(2x)
Upravená verze knihy Mužství, která se během několika let stala v mnoha zemích bestsellerem. Byla provázena vlnou zájmu o téma role muže a otce v západní společnosti, jež se stává v mnoha ohledech zženštilou.
osobní rozvoj

Kniha o mužství

311 Kč
276 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 217 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 22 > >>