Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - květen 2024
osobní rozvoj

Tajná moc čísel - 11%
(3x)
Čísla jsou odedávna každodenní součástí našeho života. Chápeme je jako samozřejmé společníky, prosté cifry, které určují či popisují velikost, počet nebo násobek, tedy kvantitu. Jejich kvalita, jejich skutečný význam a potenciál nám však zcela uniká.
osobní rozvoj
Ukázky

Tajná moc čísel

267 Kč
238 Kč
Nevratné poškození - 11%
Dospívající dívky stále častěji užívají testosteron, ničí si těla a vydávají se na nevratnou cestu ke změně pohlaví. Co stojí za tímto jevem, o kterém se podle některých aktivistů vůbec nesmí mluvit?
osobní rozvoj

Nevratné poškození

350 Kč
311 Kč
Srdce nemá vrásky - 11%
S hlavní hrdinkou Blankou se setkáváme v září roku 2021. Již pár měsíců si v Kalábrii žije svůj italský sen se vším, co k němu patří. Nechybí křišťálové moře, výhled na Stromboli, báječné jídlo a pohledný Ital...
osobní rozvoj
Ukázky

Srdce nemá vrásky

358 Kč
318 Kč
Respektovat a být respektován - 11%
(1x)
Jedná se o titul, který netřeba představovat. Od svého prvního vydání v r. 2005 se jí prodalo bezmála sto tisíc výtisků a stala se doslovným manuálem tisíců českých a slovenských rodičů.
osobní rozvoj

Respektovat a být respektován

435 Kč
386 Kč
Atomové návyky - 11%
(2x)
Prvního ledna máme všichni jasno v tom, že přestaneme kouřit, začneme víc cvičit nebo uklízet. Jenže do února už jsme zase tam, kde jsme byli. Proč? Naší nejhlubší motivací je pohodlí a lenost.
osobní rozvoj

Atomové návyky

359 Kč
319 Kč
Tohle zvládnu! - 11%
Opravdu zvládnu všechno? Co když se na některé věci necítím? Jak posílím svou psychickou odolnost? I ty občas čelíš stresu, máš z něčeho obavy a zdá se ti, že nedokážeš to, co si přeješ.
osobní rozvoj

Tohle zvládnu!

332 Kč
295 Kč
Dokonalá paměť - 11%
Můžete si zapamatovat mnohem více, než si myslíte!
osobní rozvoj

Dokonalá paměť

323 Kč
287 Kč
Máma není služka, máma je dáma - 11%
(4x)
Knížka krátkých fejetonů o výchově a o tom, jak to vlastně udělat, aby doma bylo dobře. Marek Herman zkoumá svět malých dětí, porovnává ho s pohledem nás dospělých a hledá základní kameny, na kterých lze postavit rodinnou pohodu.
osobní rozvoj
Ukázky

Máma není služka, máma je dáma

260 Kč
231 Kč
Kreativní zápisník - 11%
(10x)
Jestliže připustíte myšlenku, že kreativita je něco jako myšlenkový sval, který se dá cvičit, pak jste právě objevili skvělého trenéra! Tento zápisník je velice zábavný společník, jenž umí hravou formou rozvíjet kreativitu, uchovávat nejlepší nápady.
osobní rozvoj
Ukázky

Kreativní zápisník

293 Kč
260 Kč
Aramejský otčenáš
Nový překlad Otčenáše z aramejštiny, původního Ježíšova jazyka, spolu s meditačními tanci universálního míru.
osobní rozvoj

Aramejský otčenáš

182 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 267 položek
1 2 3 .. 27 > >>