Nejprodávanější Kniha - únor 2019
zdraví a životní styl

Zázrak regenerativní medicíny - 11%
Elisa Lottorová představuje poslední trendy nového přístupu k medicíně, který se zaměřuje na tělesné regenerativní schopnosti namísto potlačování symptomů nemocí, a vysvětluje, jak každý z nás může spustit samoléčbu, předcházet nemocem...
zdraví a životní styl

Zázrak regenerativní medicíny

349 Kč
310 Kč
Ájurvéda - Kompletní průvodce teorií a praxí - 11%
Díky této knize snadno pochopíte základní principy tělesné konstituce, různých onemocnění i příslušných léčebných metod. Základní principy ájurvédy jsou také poprvé ilustrovány inspirativními, esteticky ztvárněným obrazovým materiálem.
zdraví a životní styl

Ájurvéda - Kompletní průvodce teorií a praxí

449 Kč
399 Kč
Čínská tlaková automasáž - 11%
Tento perfektní úvod do problematiky čínské tlakové automasáže určený pro začátečníky představuje 12 klíčových akupresurních bodů pro léčení běžných neduhů a zdravotních potíží podle principů čínské medicíny.
zdraví a životní styl

Čínská tlaková automasáž

305 Kč
271 Kč
Dej tělu šanci k přirozené rovnováze, štíhlosti a zdraví - 11%
Autorka – mikrobioložka a odbornice na výživu – podává vysvětlení funkčního metabolismu a návod, jak dosáhnout hormonální rovnováhy (jak jíst pro zdravou hormonální odezvu), která je základem trvalé štíhlosti a opravdového zdraví.
zdraví a životní styl
Ukázky

Dej tělu šanci k přirozené rovnováze, štíhlosti a zdraví

584 Kč
519 Kč
Dotyk jako lék z pohledu čínské medicíny - 11%
V knize se autorka zabývá i problémy, které sexuální a partnerský život komplikují a orientálními postupy k jejich zlepšení.
zdraví a životní styl

Dotyk jako lék z pohledu čínské medicíny

224 Kč
199 Kč
Herbář aneb příroda ve vaší kuchyni - 11%
Když se prolne svět starých apatykářů a lékařů se světem kuchařů, přidají se k nim botanici a mistři malíři, vznikne kniha pro radost všem dnešním zvídavým mlsounům a ctitelům říše rostlin.
zdraví a životní styl

Herbář aneb příroda ve vaší kuchyni

386 Kč
343 Kč
Jóga pro fascie - 11%
Fascie stabilizují a tvarují vaše tělo a podobně jako svaly, i fascie potřebují pravidelný pohyb. Jóga pro fascie ve vás uvolní ta nejhlubší napětí, zregeneruje a protáhne vazivo...
zdraví a životní styl

Jóga pro fascie

268 Kč
238 Kč
Jóga pro váš typ - 11%
Tato kniha jako vůbec první podrobně uvádí, jak si vybírat jógové ásany (polohy), které jsou, podle pět tisíc let starého systému ájurvédské medicíny, vhodné pro váš jedinečný tělesný typ.
zdraví a životní styl

Jóga pro váš typ

439 Kč
390 Kč
Moučný mozek: Celoživotní plán - 11%
(1x)
Perlmutterova metoda zaměřená především na snížení rizika mozkových onemocnění si umí poradit zároveň s nadváhou, cukrovkou, depresí, nespavostí, alergií, vysokým krevním tlakem, ADHD a s mnoha dalšími potížemi.
zdraví a životní styl

Moučný mozek: Celoživotní plán

242 Kč
215 Kč
Nádory nepadají z nebe - 11%
V této knize vysvětluje Jörg Rinne nejdůležitější příčiny vzniku rakoviny a mnohé možnosti její prevence. Na základě mnoha pramenů je doloženo, že životní styl člověka a různé příčinné faktory bezprostředně souvisí s pravděpodobností tvorby nádoru.
zdraví a životní styl

Nádory nepadají z nebe

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 171 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 18 > >>