Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - únor 2019
světová

Poslední rozkaz
(1x)
Zatímco v Sabbatiných světech dál zuří křížová válka, komisař Ibram Gaunt se vrátil z pekelné mise hluboko za nepřátelskými liniemi a zjistil, že jeho oddíl byl mezitím rozpuštěn.
světová

Poslední rozkaz

305 Kč
Tichá dívka
(1x)
Kašpar Krone, protagonista Hoegova románu, je dvaačtyřicetiletý světově proslulý cirkusový klaun posedlý vášní pro poker a Bachovu hudbu. Má fenomenální sluch a na krku stejně fenomenální daňový dluh.
světová

Tichá dívka

358 Kč
Do posledního dechu
(3x)
Šaty nasáklé krví, víčka násilně zavřená. Tak vypadá mrtvá dívka v kontejneru. Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová je na místě nálezu jako první. Problém ovšem je, že to není její případ....
světová

Do posledního dechu

404 Kč
Chladnokrevně
(4x)
Chladné londýnské ráno. Velký kufr, který vyplavila Temže. Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová a její kolegyně Mossová už tuší, že je uvnitř nečeká příjemné překvapení…
světová
Ukázky

Chladnokrevně

404 Kč
Kříďák
(6x)

Všichni máme tajemství. Před některými utíkáme, ale ona si nás najdou. A některé hry končí vždycky stejně… Mysteriózní thriller Kříďák je tu – a nedá se před ním utéct. Cítíte to v lese, ve škole i na hřišti, cítíte to v domech a v lunaparku.

světová

Kříďák

359 Kč
Nejhorší děti na světě 2
Četli jste Nejhorší děti na světě? A myslíte si, že horší děti než hrdinové téhle vypečené knížky (samozřejmě kromě vás) neexistují? Pchá! Šeredně se mýlíte! Připravte se, že kluci a holky v „dvojce“ jsou daleko příšernější!
světová
Ukázky

Nejhorší děti na světě 2

313 Kč
Nesnadné idyly
Tematicky i stylisticky různorodé povídky souboru Nesnadné idyly, jenž v českém překladu vychází poprvé, spojuje soustředěná vnímavost ke všemu, čím člověk o sobě vypovídá a čím věci vypovídají o člověku.
světová

Nesnadné idyly

268 Kč
Nesnadné vzpomínky
(1x)
V Nesnadných vzpomínkách zobrazuje Italo Calvino proměnu italské společnosti a vztahů mezi generacemi - mezi otci "hospodáři" a vykořeněnými syny.
světová

Nesnadné vzpomínky

178 Kč
Odložený život
(1x)
Biografie pražské rodačky Dity Krausové (nar. 1929), která prošla Terezínem, Osvětimí a Bergen-Belsenem. Ve své biografii popisuje dětství v Praze, vzpomíná na rodiče a kamarády. V listopadu 1942 přišlo předvolání do transportu a rodina putovala nejprve do Terezína a pak do Osvětimi.
světová

Odložený život

323 Kč
Tady jsme doma
Nádherná autorská knížka, kterou napsal autor během prvních dvou měsíců života svého syna, když „přemýšlel, co by tak měl do začátku vědět….
světová

Tady jsme doma

224 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 982 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 99 > >>