Nejprodávanější Kniha - únor 2019
světová

Podivné počasí v Tokiu - 11%
(4x)
Křehký příběh o přátelství, které časem přerostlo v lásku. Hlavními postavami jsou dva osamělí lidé uprostřed velkoměsta – sedmatřicetiletá Cukiko a její bývalý učitel ze střední školy.
světová

Podivné počasí v Tokiu

250 Kč
222 Kč
Poslední rozkaz - 11%
(1x)
Zatímco v Sabbatiných světech dál zuří křížová válka, komisař Ibram Gaunt se vrátil z pekelné mise hluboko za nepřátelskými liniemi a zjistil, že jeho oddíl byl mezitím rozpuštěn.
světová

Poslední rozkaz

305 Kč
271 Kč
Spolubydlící
(2x)
Když svatbou vztah nekončí, ale teprve začíná… Holland Bakkerová má byteček na Manhattanu, nenáročnou asistentskou práci v divadle a touhu stát se spisovatelkou. Už šest měsíců ale nenapsala ani řádku...
světová

Spolubydlící

52 Kč
Tichá dívka - 41%
(1x)
Kašpar Krone, protagonista Hoegova románu, je dvaačtyřicetiletý světově proslulý cirkusový klaun posedlý vášní pro poker a Bachovu hudbu. Má fenomenální sluch a na krku stejně fenomenální daňový dluh.
světová

Tichá dívka

318 Kč
189 Kč
Do posledního dechu - 11%
(3x)
Šaty nasáklé krví, víčka násilně zavřená. Tak vypadá mrtvá dívka v kontejneru. Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová je na místě nálezu jako první. Problém ovšem je, že to není její případ....
světová

Do posledního dechu

404 Kč
359 Kč
Chladnokrevně - 11%
(4x)
Chladné londýnské ráno. Velký kufr, který vyplavila Temže. Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová a její kolegyně Mossová už tuší, že je uvnitř nečeká příjemné překvapení…
světová
Ukázky

Chladnokrevně

404 Kč
359 Kč
Kříďák - 11%
(6x)

Všichni máme tajemství. Před některými utíkáme, ale ona si nás najdou. A některé hry končí vždycky stejně… Mysteriózní thriller Kříďák je tu – a nedá se před ním utéct. Cítíte to v lese, ve škole i na hřišti, cítíte to v domech a v lunaparku.

světová

Kříďák

359 Kč
319 Kč
Na okraji - 11%
(1x)
Uprostřed Švédska na hranici krajů Västergötland a Värmland leží v hlubokých lesích vesnice Gullspang. Jednoho horkého léta odsud zmizí sedmnáctiletá Annabelle....
světová

Na okraji

314 Kč
279 Kč
Nejhorší děti na světě 2 - 11%
Četli jste Nejhorší děti na světě? A myslíte si, že horší děti než hrdinové téhle vypečené knížky (samozřejmě kromě vás) neexistují? Pchá! Šeredně se mýlíte! Připravte se, že kluci a holky v „dvojce“ jsou daleko příšernější!
světová
Ukázky

Nejhorší děti na světě 2

313 Kč
278 Kč
Nesnadné idyly - 11%
Tematicky i stylisticky různorodé povídky souboru Nesnadné idyly, jenž v českém překladu vychází poprvé, spojuje soustředěná vnímavost ke všemu, čím člověk o sobě vypovídá a čím věci vypovídají o člověku.
světová

Nesnadné idyly

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 998 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>