Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2019
beletrie

Macbeth
(5x)

Je to nejlepší polda, jakého kdy měli. Když se nepodařený zátah na dealery zvrhne v krveprolití, přichází inspektor Macbeth se svým týmem rychlého nasazení, aby zachránil situaci.

beletrie

Macbeth

404 Kč
Madona z hor
Velkolepě vylíčený životní příběh Marii Vittorii začíná na počátku dvacátých let dvacátého století v italských horách, kde drsná dřina a neochvějná víra utvářejí celý lidský život. Žena, která se neprovdá, je považována za méněcennou.
beletrie

Madona z hor

323 Kč
Mága
Záznamy zachycují období let 1997–2011 a zaznamenávají události z Prostředního Vydří, ale i z Prahy a Staré Říše. V řadě případů je každá událost líčena z pohledu obou autorek.
beletrie

Mága

332 Kč
Mainstream
Současný mladý český pár - Matěj je začínající spisovatel, Klára je na mateřské s dvouměsíční Sárou. Vše by mělo být fajn, jenže Matěj najednou o Klářině minulosti zjistí něco, co mu vyrazí dech.
beletrie

Mainstream

233 Kč
Malé ženy
Stydlivá Bety, mírná Meg, přidrzlá Amy a odvážná Jo: Malé ženy v klasickém románu Louisy May Alcottové jsou čtyři sestry, které společně s jejich matkou očekávají návrat otce z války a zároveň prožívají každodenní radosti i starosti.
beletrie

Malé ženy

359 Kč
Malířské smetí
Malířské smetí je kniha sestavená z deníkových záznamů výtvarníka Otakara Slavíka. Jeho Sešitky jsou výtvarným cestopisem, malířskou reflexí a také intimním vyprávěním.
beletrie

Malířské smetí

494 Kč
Malovat slunce
Malíř, hudebník, divadelník a literát Petr Nikl vzdal ve své nové knize poctu mamince, známé designérce hraček Libuši Niklové.
beletrie

Malovat slunce

223 Kč
Mám tě ráda, tati
Pro všechny dcery, které chtějí udělat radost svému tatínkovi. Je v životě naším prvním a největším spojencem. Báječný, ze všech nejlepší, úžasný – táta.
beletrie

Mám tě ráda, tati

179 Kč
Mami, zabila jsem...
Autorka vtahuje čtenáře do současného světa, který rezonuje znepokojujícími jevy „jinosti“. V prolínání kontinentů a ras se rozvírá i propast mezi tradicí jednotlivých etnik a tak zvanou „politickou korektností“ civilizované společnosti.
beletrie

Mami, zabila jsem...

269 Kč
Mamlas z maloměsta
Velký realistický román z poválečné Ameriky, napsaný v padesátých letech a vydaný až po autorově smrti.
beletrie

Mamlas z maloměsta

313 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>