Nejprodávanější tituly - únor 2019
povídky

Hlupák Gimpl
(1x)
Jedna z nejoblíbenějších povídkových sbírek I. B. Singera.
povídky
Ukázky

Hlupák Gimpl

211 Kč
Medailony
Jedna z nejpůsobivějších knih o 2. světové válce od slavné polské spisovatelky. Svědectví lidí, již přežili koncentrační tábor Osvětim, poskytují důkaz o promyšlené zrůdnosti fašismu a masovém vyhlazování Židů.
povídky

Medailony

125 Kč
Možná že odcházíme
(1x)
Každý z nás se někdy ocitne v situaci, která najednou znejistí vše, co dosud prožil. A právě v takových zlomových okamžicích nacházíme i hrdiny Balabánových povídek. Kniha desetiletí v anketě sdružení Litera.
povídky
Ukázky

Možná že odcházíme

179 Kč
Příběhy nočních děsů
Příběhy nočních děsů představují H.P.Blavatskou z neobvyklé stránky: jako důvtipnou glosátorku lidských slabostí a milovnici romantických povídek mírně hororových tónů. Avšak i za touto maskou poznáváme světoznámou teosofku.
povídky

Příběhy nočních děsů

234 Kč
Šaty z igelitu
(2x)
Povídky mladého autora většinou začínají zcela všedními situacemi a pak se něco stane — čtenář si všimne, že popisovaný děj není úplně obyčejným popisem či vyprávěním. Kniha získala Cenu Jiřího Ortena 2012.
povídky

Šaty z igelitu

206 Kč
Láska a její kat

Dnes již klasický bestseller autora povídek z psychoterapeutické praxe. Deset povídek, které odhalují touhy a motivace lidské duše a zároveň nechávají nahlédnout tajemství, frustrace, patos i humor objevující se v terapeutickém vztahu.

povídky

Láska a její kat

350 Kč
O prospěšnosti alkoholismu
(5x)
Výbor sedmnácti většinou dosud nevydaných satirických povídek, které vznikly ve 20. letech minulého století. Autor slavného románu Mistr a Markéta v nich čtenáře potěší svým humorem, absurdními situacemi a brilantním glosováním poměrů v tehdejším Rusku.
povídky

O prospěšnosti alkoholismu

161 Kč
Povídky
(4x)
Souborné vydání povídkové tvorby jednoho z nejvýznamnější českých autorů posledního dvacetiletí. Povídky nedávno zesnulého Jana Balabána patří ke klenotům české literatury a to nejen podle kritiky, ale především podle čtenářů.
povídky
Ukázky

Povídky

314 Kč
Beton, kosti a sny
(1x)
Tento sborník je výběrem toho nejlepšího, co za tu dobu autor napsal. Každá z povídek je sklíčkem pestré mozaiky - jedna vás zamrazí, druhá překvapí a třetí zanechá prchavou lítost. Některé jsou poetické, další napínavé či dobrodružné.
povídky

Beton, kosti a sny

178 Kč
Fikce, Alef
(4x)
Povídky Spisů I pocházejí z autorových prvních povídkových sbírek a patří k jeho nejznámějším dílům. Pro českého čtenáře má pak specifické kouzlo povídka Tajný zázrak, kterou Borges umístil do Prahy.
povídky

Fikce, Alef

304 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 102 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>