Nejprodávanější Kniha - březen 2019

Gaudete et exsultate (Radujte se a jásejte)
(1x)
Ve své třetí apoštolské exhortaci reflektuje papež František všeobecné povolání ke svatosti. Zamýšlí se nad tím, jak můžeme na tuto výzvu odpovědět v dnešním moderním světě. Hlavní myšlenkou exhortace je, že svatost znamená následování Ježíše.

Gaudete et exsultate (Radujte se a jásejte)

89 Kč
Hádanky a hlavolamy Alberta Einsteina
Pozoruhodná sbírka hádanek a hlavolamů pro všechny obdivovatele Alberta Einsteina, kteří rádi luští rébusy.

Hádanky a hlavolamy Alberta Einsteina

404 Kč
Haló, město!
Tato velkoformátová, bohatě ilustrovaná kniha je vhodným nástrojem pro uvědomělé rodiče, kteří chtějí své ratolesti kultivovat a rozvíjet, ale občas je také potřebují prostě nějak smysluplně zabavit, aby se mohli věnovat svým záležitostem.
Ukázky

Haló, město!

89 Kč
Heroinové deníky
Baskytarista slavné kapely Mötley Crüe nechává čtenáře nahlédnout do dávno zapomenutých deníků, které si vedl v dobách největší slávy.

Heroinové deníky

539 Kč
Hipík
(2x)
V částečně autobiografickém románu Hipík se Paulo Coelho vrací do svého mládí, do bouřlivé doby přelomu 60. a 70. let 20. století. Rámec příběhu tvoří líčení cesty za poznáním do Nepálu.
Ukázky

Hipík

223 Kč
Hledej a najdi - Vozidla
Najdi více než 1000 různých předmětů schovaných v obrázcích. Procvičuj své smysly nad rozmanitými výjevy ze světa dopravních vozidel.

Hledej a najdi - Vozidla

134 Kč
Horizont komparace
Kniha Horizont komparace je dalším výsledkem česko-polské odborné spolupráce MałgorzatyKowalczyk (*1946), polonistky a didaktičky literatury, a Petra Posledního (*1945), literárního historika, teoretika a bohemisty.

Horizont komparace

251 Kč
Hranicím navzdory
Kniha tří historiků, dvou polských a jednoho českého, je věnována vzniku a postupnému formování Polsko-československé solidarity na pozadí historického vývoje Polska a Československa od konce druhé světové války do roku 1989.

Hranicím navzdory

536 Kč
Husitská epopej VII. - Za časů Vladislava Jagellonského
Poslední díl ságy představuje léta, kdy se českým králem stal Vladislav Jagellonský, jemuž se postupně podařilo otupit ostří nepřátelské zahraniční politiky, zvláště té papežovy.

Husitská epopej VII. - Za časů Vladislava Jagellonského

422 Kč
Husy divohusy
Stará ruská pohádka jako výtvarný skvost zpracovaný známou japonskou ilustrátorkou žijící v Praze. I když se o divokých husách tradovalo mnoho zlého a dokonce že kradou malé děti, tentokrát to nakonec dobře dopadlo.

Husy divohusy

269 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100