Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2019
kuchařky

Tajemství Východu - 11%
Koukali jsme pod prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a roztodivné bylinky, sami si míchali kari pastu, nakládali kimči, balili jarní závitky a ani na okamžik jsme neodložili hůlky…
kuchařky

Tajemství Východu

359 Kč
319 Kč
Cukrářská technologie - 11%
Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami.
kuchařky

Cukrářská technologie

356 Kč
316 Kč
Tajemství všech nemocí - 11%
Vrať se ke zdravým původním pokrmům, pak se okamžitě zbavíš nadváhy! Staneš se štíhlým a také jím zůstaneš i bez hladovek. Krevní tlak se ti sníží na ideální hodnoty. Hladiny tuků a cholesterolu v krvi zaniknou.
kuchařky

Tajemství všech nemocí

189 Kč
168 Kč
Jiří Babica na cestách - 11%
Oblíbený protagonista cookingshow Babicovy dobroty přibližuje ve svojí cestovatelské kuchařce zážitky a zkušenosti, které nasbíral za posledních dvacet let.
kuchařky

Jiří Babica na cestách

314 Kč
279 Kč
Osm chutí Asie
(1x)
Shahaf Shabtay, šéfkuchař oblíbené pražské restaurace SaSaZu, strávil objevováním kouzla asijské kuchyně mnoho let. Nyní spojil síly s nakladatelstvím Smart Press, aby se v knize Osm chutí Asie podělil nejen o recepty a postupy.
kuchařky

Osm chutí Asie

169 Kč
Tajné nedělní recepty naší babičky - Podzim - 11%
(1x)
V řadě Tajné nedělní recepty najdete menu na každou neděli v roce. V třetím sešitku vám babička poradí, co dobrého si dát k obědu na podzim.
kuchařky

Tajné nedělní recepty naší babičky - Podzim

62 Kč
55 Kč
Automatická domácí pekárna - 11%
Recepty pro automatickou domácí pekárnu.
kuchařky

Automatická domácí pekárna

242 Kč
215 Kč
La cucina tradizionale ceca - 6%
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce,... Publikace v italštině.
kuchařky

La cucina tradizionale ceca

339 Kč
319 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 98 položek
<< < 1 .. 8 9 10