Nejprodávanější audioknihy - březen 2019
světová

Bílá lvice - 11%
(2x)
Drastické ozvuky sálajících nepokojů v Africe 90. let pocítí i obyvatelé chladného severu.
světová

Bílá lvice

269 Kč
239 Kč
Fifty Shades Darker: Padesát odstínů temnoty - 20%
Druhý díl erotického románu o temných touhách v každém z nás... Poté co Anastasia Steeleová na vlastní kůži pocítí, jak temná jsou tajemství Christiana Greye, opouští ho. Přese vše, co se mezi nimi stalo, na něj stále nemůže zapomenout.
světová
Ukázky

Fifty Shades Darker: Padesát odstínů temnoty

349 Kč
279 Kč
Hedvábník - 11%
(4x)
Hedvábník, druhá kniha z řady vysoce oceňovaných detektivních románů s Cormoranem Strikem a jeho energickou mladou asistentkou Robin Ellacottovou, je strhující a příběh, který vychází nyní v audioknize.
světová

Hedvábník

332 Kč
295 Kč
P jako pivo - 20%
(1x)
Lze napsat úspěšnou dětskou knížku o pivu? Tom Robbins to dokázal. "Robbinsovská" dospělácká kniha pro děti a dětská kniha pro dospělé o šestileté Gracii, která zná pivní vílu...
světová
Ukázky

P jako pivo

249 Kč
199 Kč
Podvolení - 11%
(6x)
Francie, rok 2022. V prezidentských volbách vítězí kandidát strany zvané Muslimské bratrství, které ostatní partaje podpoří, aby se prezidentkou nestala šéfka extrémně pravicové Národní fronty.
světová

Podvolení

269 Kč
239 Kč
Ztracený symbol - 20%
(4x)
Strhující příběh se symbologem Robertem Langdonem. Tentokrát se celý příběh odehrává v USA, a to konkrétně v jeho hlavním městě Washingtonu D. C.
světová
Ukázky

Ztracený symbol

449 Kč
359 Kč
Jméno růže
(6x)
Rozhlasová dramatizace slavného románu. Interpretují Josef Somr, David Novotný, Pavel Soukup, František Němec, Radovan Lukavský, Jan Vlasák, Václav Vydra, Miroslav Táborský, Bořivoj Navrátil, Jiří Lábus, Rudolf Pellar a další.
světová
Ukázky

Jméno růže

212 Kč
Vraždy v ulici Morgue - 5%
V interpretaci Jiřího Langmajera je Poeovo napínavé vyprávění, jež se vzápětí změní v dobrodružství ducha, skutečným posluchačským zážitkem.
světová

Vraždy v ulici Morgue

167 Kč
158 Kč
Slavné případy Sherlocka Holmese 5
V detektivních případech Tři studenti a Skandál v Čecháchučinkují: Viktor Preiss (Sherlock Holmes), Otakar Brousek st. (dr. Watson), Stanislav Zindulka, Jaroslav Kepka, Ivan Trojan, Miriam Kantorková, a další...
světová
Ukázky

Slavné případy Sherlocka Holmese 5

84 Kč
Čtyři dohody - 20%
(12x)
Myšlenky v této knize jsou úzce spojeny s Jaroslavem Duškem, který už od roku 2005 hraje v klubu Lávka divadelní představení založené na knize Čtyři dohody. Nyní je svým osobitým způsobem převedl do podoby nezkrácené audioknihy.
světová
Ukázky

Čtyři dohody

349 Kč
279 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 100 položek
<< < 1 .. 8 9 10