Nejprodávanější audioknihy - březen 2019
světová

1984
(1x)
Dnes již klasické dílo distopického žánru je působivým obrazem společnosti, kde není místo pro lásku, vlastní názor ani pro víru ve vlastní smysly.
světová

1984

359 Kč
Doktor v domě
První svazek z populární série knih vyprávějících humorné historky ze života mediků, lékařů a jejich pacientů. Tentokrát jako audiokniha.
světová

Doktor v domě

269 Kč
Trhlina
(10x)
Tribeč – hory nedaleko slovenské Nitry, odkud se nemusíte vrátit. Magické místo, kde se mísí křesťanská a pohanská mystika, se stalo v nedávné historii posledním výletem řady lidí. A kdo se přece jen vrátil, ten o svých zážitcích odmítá mluvit…
světová

Trhlina

269 Kč
Metro 2034
(1x)
Volné pokračování kultovního apokalyptického bestselleru Metro 2033
světová

Metro 2034

314 Kč
Vražda na faře
(2x)
Kdo je vinen z vraždy plukovníka Protheroea? Muž, kterého nikdo neměl rád, naposledy vydechl na faře ve vesničce St. Mary Mead. Násilná smrt vyvolá řadu otázek a podezření ulpí na sedmi místních. Kdo z nich měl skutečně motiv k vraždě?
světová

Vražda na faře

269 Kč
Siddhártha
(2x)
Povídka Siddhárta nese podtitul "indická báseň" a vypráví příběh bráhmanského syna Siddhárthy odehrávající se ve starověké Indii v době Buddhových časů.
světová
Ukázky

Siddhártha

249 Kč
Hadrový panák
(5x)
Hrůzná, ale úžasná! Detektivka roku je tady… O téhle knize nebudete moci přestat mluvit. Před čtyřmi roky vzal detektiv William „Wolf“ Fawkes spravedlnost do svých rukou – nedokázal ustát, že soud osvobodil podle něj jednoznačného pachatele.
světová

Hadrový panák

314 Kč
Cinder
(3x)
Rušné ulice Nového Pekingu se hemží lidmi a androidy.
světová

Cinder

314 Kč
DNA
(1x)
V Reykjavíku došlo k vraždě mladé ženy, pachatel však netušil, že po celou dobu brutálního činu byla pod postelí schovaná sedmiletá dcerka oběti.
světová

DNA

350 Kč
Někdo blízký
(1x)
Když otec a matka osmileté Daisy Masonové nahlásí její zmizení z večírku, který pořádali na zahradě rodinného domu, inspektor Adam Fawley se soustředí především na výslechy lidí, kteří děvčátko znali.
světová

Někdo blízký

323 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 100 položek
1 2 3 .. 10 > >>