Nejprodávanější tituly - březen 2019
poezie

Básně
Svazek obsahuje revidované znění šesti básnických sbírek Zbyňka Hejdy s texty z let 1957 až 1996. Jsou to sbírky Všechna slast, A tady všude muziky je plno, Blízkosti smrti, Lady Felthamová, Pobyt v sanatoriu a Valse mélancolique.
poezie
Ukázky

Básně

199 Kč
Básně III

Třetí svazek uzavře soubor, jímž Česká knižnice představí podstatné básnické knihy Vítězslava Nezvala, který se dosud nedočkal kritického vydání.

poezie

Básně III

314 Kč
Deník haiku 2
Na první pohled by se spojení "spoluobjevitel Největšího Čecha" a "stará japonská básnická forma" mohlo zdát poněkud fantaskním. Ovšem pro umělce Čepelkova rozpětí není nic nemožné.
poezie
Ukázky

Deník haiku 2

135 Kč
Egopolis
Básník se celý rok motá ulicemi mezi opilci, bezďáky, policajty a gamblery „od Rajské zahrady po Židovskou pec“.
poezie

Egopolis

151 Kč
Ivan Diviš
(1x)
Monografie Jiřího Zizlera přináší interpretaci díla českého básníka Ivana Diviše (1924—1999) a je první syntetickou prací věnovanou tomuto významnému autorovi.
poezie

Ivan Diviš

224 Kč
Kouká Mína do komína
Soubor říkanek pro děti od 4 let je určen k procvičování výslovnosti všech hlásek českého jazyka.
poezie

Kouká Mína do komína

212 Kč
Krutá dobrodružství
(3x)
Výbor z básnické a písňové tvorby předního francouzského spisovatele přeložil, uspořádal a doslovem opatřil Jiří Dědeček.
poezie

Krutá dobrodružství

224 Kč
Milost
Respektovaný a renomovaný plzeňský básník Josef Hrubý, čerstvý laureát Umělecké ceny města Plzně za celoživotní dílo, vydal svou šedesátou čtvrtou knížku jako 19. svazek edice Imago et verbum.
poezie

Milost

38 Kč
Úloža
Poslední básnická sbírka českého básníka, esejisty, uměleckého publicisty a kulturního organizátora, jedné z nejvýznamnějších osobností poválečné české kultury. Přestože autor knihu nedokončil, sbírka má všechny vlastnosti svrchovaného literárního díla.
poezie

Úloža

133 Kč
Vařila myšička kašičku ...a další pohádky
Audiokniha obsahuje pásmo veršů, her a říkadel pro nejmenší. Účinkuje Bohumil Bezouška, Viola Zinkova, Ivanka Devátá, Karel Höger a další.
poezie
Ukázky

Vařila myšička kašičku ...a další pohádky

139 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 187 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 18 19 > >>