Nejprodávanější tituly - březen 2019
fantasy

Pán prstenů - 20%
(4x)
Druhý díl trilogie Pán prstenů, která vypráví o nebezpečné cestě Froda, který musí opustit ospalou vesničku Hobitín v Kraji a vydat se na nebezpečnou cestu přes celou Středozem k Puklinám osudu, aby zničil Prsten, a zmařil tak Sauronovy temné plány.
fantasy
Ukázky

Pán prstenů

148 Kč
118 Kč
Šíp v zádech - 11%
Akční městská fantasy plná ostrých čepelí, ničivé magie i zrádných intrik!
fantasy

Šíp v zádech

215 Kč
191 Kč
Černá kniha tajemství - 6%
Napínavá kniha odehrávající se v historických kulisách se žánrově nachází na pomezí klasického dobrodružného příběhu, hororu a pochmurné fantasy. Hlavním hrdinou dobrodružného příběhu určeného dětem od 10 let je chlapec Ladivoj Flígr.
fantasy

Černá kniha tajemství

219 Kč
206 Kč
Město Ember - 6%
(2x)
První díl tetralogie Knihy města Ember se odehrává ve světě, kde panuje věčná tma. Jediným světlem je tu město Ember, poslední město lidí. Rodinná fantasy.
fantasy

Město Ember

237 Kč
223 Kč
Valnirova zhouba - 11%
První kniha trilogie Černá srdce.
Odsouzenec k smrti Reiner Hetsau a jeho přátelé zločinci mají jedinou šanci uniknout katově smyčce: vydat se na výpravu hluboko do území ovládaného uctívači démonů pro svatou relikvii. Veškeré šance jsou proti nim...
fantasy

Valnirova zhouba

188 Kč
167 Kč
Mistborn: Finální říše - 20%
(2x)
Příběh je plný napětí, intrik, překážek, nečekaných zvratů i vtipu.
fantasy
Ukázky

Mistborn: Finální říše

174 Kč
139 Kč
Zimoděj - 20%
(1x)
Další kniha z kultovní fantasy série Úžasná Zeměplocha. V devíti Tonička Bolavá porazila krutou Královnu víl. V jedenácti bojovala se starodávným zlem kradoucím těla. Ve třinácti Tonička musí čelit nové výzvě: chlapci.
fantasy
Ukázky

Zimoděj

119 Kč
95 Kč
Kámen a flétna I. - Giza a její vlci - 6%
(3x)
První díl kultovního románu-pohádky německé fantaskní literatury. Ústřední postavou je mladík, jemuž dal otec jméno Naslouchač, a osud mu opravdu přál: zdědil tajuplný a všemi barvami hrající kámen a magickou stříbrnou flétnu. Ale to ještě není všechno.
fantasy

Kámen a flétna I. - Giza a její vlci

220 Kč
207 Kč
Temná hlídka - 6%
Další kniha z „hlídkové“ řady. V Sankt Petěrburgu se zničehonic objeví nezkrotná sekta Temných, kteří si říkají Černí. Zbytek ruského světa Jiných se rozhodne, že situaci je třeba pacifikovat.
fantasy

Temná hlídka

228 Kč
214 Kč
Klobouk s oblohou - 11%
(5x)
Další díl Úžasné Zeměplochy - humorné fantasy série. Tonička Bolavá je o něco starší než v knize Svobodnej národ. Nastupuje do učení na čarodějku, přesně jak bylo dohodnuto, ale nic není tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. ...
fantasy

Klobouk s oblohou

223 Kč
198 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 189 položek
<< < 1 .. 16 17 18 19 > >>