Nejprodávanější e-knihy - březen 2019
cestování

Novým Zélandem křížem krážem a dokola kolem - 20%
Autentické a nevšední zážitky z Nového Zélandu plné emocí, postaršího chlápka, podané úsměvnou a sebeironickou formou. Čtenář se pobaví a nalezne i poučení o krásné zemi.
cestování
Ukázky

Novým Zélandem křížem krážem a dokola kolem

149 Kč
119 Kč
Jordánsko - 20%
(2x)
Další z řady turistických průvodců, tentokrát po krásách Jordánska. Přehlednou a čtivou formou představuje důležité informace, které vám pomůžou prožít vaši dovolenou bez komplikací. Všechna zmíněná místa byla pisatelem navštívena a údaje ověřeny.
cestování
Ukázky

Jordánsko

89 Kč
71 Kč
Peruánské postřehy - 20%
Nejvýraznější cestovatelskou osobností, která poznávala Peru a Bolívii ve druhé polovině 20. století byl Václav Šolc (1919 – 1995), ředitel Náprstkova muzea v Praze.
cestování
Ukázky

Peruánské postřehy

129 Kč
103 Kč
Jižní Amerikou přes Patagonii k Orinoku - 20%
Kniha vychází z mnohaměsíčního putování po Chile, Argentině, Uruguaji, Bolívii, Peru, Ekvádoru, Venezuele a Kolumbii a opětovných návratů do Jižní Ameriky.
cestování
Ukázky

Jižní Amerikou přes Patagonii k Orinoku

139 Kč
111 Kč
Kolem kolem Paraguaye, Uruguaye, Argentiny a Chile - 20%
(1x)
Už jste ochutnali paraguajské pivo Pilsen? Viděli jste diktátora rozsekaného na kusy a zalitého do betonu? Je spaní v hodinovém hotelu levné? Sežral vám nosál svačinu? Stačili 3 jezuité zvládnout 4 000 indiánů?
cestování
Ukázky

Kolem kolem Paraguaye, Uruguaye, Argentiny a Chile

66 Kč
53 Kč
Kolem kolem Zambie, Botswany, Svazijska a JAR - 20%
Který Čech poprvé zmapoval Viktoriiny vodopády? Je slušné pozdravit, když potkáte na silnici slona? Už jste se projeli na mokoro v deltě Okavango? Máte si v areálu policejní stanice zamykat kolo? Potkali jste někdy domorodého Vaclava ze Zimbabwe?
cestování
Ukázky

Kolem kolem Zambie, Botswany, Svazijska a JAR

66 Kč
53 Kč
Hrdinové kapitalistické práce - 20%
(1x)
Kniha investigativní novinářky Saši Uhlové sestává v první řadě z reportáží, které napsala a postupně vydávala v rámci speciálního projektu magazínu A2larm.cz (ten na něj získal grant od Fondu na podporu nezávislé žurnalistiky).
cestování
Ukázky

Hrdinové kapitalistické práce

254 Kč
203 Kč
Jak jsem jezdil po Austrálii - 20%
Autentické a nevšední zážitky z Austrálie plné emocí, postaršího chlápka, podané úsměvnou a sebeironickou formou. Čtenář se pobaví a nalezne i poučení o zemi Jižního kříže.
cestování
Ukázky

Jak jsem jezdil po Austrálii

169 Kč
135 Kč
Přijde Mordor a sežere nás aneb Tajná historie Slovanů - 20%
(2x)
Přijde Mordor a sežere nás je knihou „on the road“ na východoevropský způsob. Stále zářivější hvězda polské literatury Ziemowit Szczerek projel zemi v potížích: Ukrajinu. Obešel se bez povinného sentimentu, kapesník nevytáhl ani jednou.
cestování
Ukázky

Přijde Mordor a sežere nás aneb Tajná historie Slovanů

120 Kč
96 Kč
Srí Lanka - 20%
(2x)
Publikace ze série „praktických průvodců“ (Cesta kolem Kuby za 14 dní, Tokio, Thajsko, Malta a Gozo). Tentokrát se může čtenář seznámit s kouzelnou Srí Lankou.
cestování
Ukázky

Srí Lanka

89 Kč
71 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 24 položek
1 2 3 > >>