Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - březen 2019
osobní rozvoj

Peníze a zdravý selský rozum - 11%
Kniha obsahuje širokou škálu témat z každodenního života – od pasti „bezbolestného“ placení pomocí kreditních karet, přes skrytá nebezpečí řízení domácího rozpočtu až po svůdnou nástrahu, kterou představuje nevázané utrácení během dovolené.
osobní rozvoj

Peníze a zdravý selský rozum

359 Kč
319 Kč
Psychosomatická prvouka - 11%
(1x)
Kniha významného českého psychiatra hledá odpověď na otázku vztahu lidského těla a lidské duše.
osobní rozvoj

Psychosomatická prvouka

359 Kč
319 Kč
Průvodce pro vysoce citlivé lidi - 11%
(1x)
Život s vysokou citlivostí je náročný, ale může vám přinést i řadu výhod. V této knize naleznete mnoho praktických tipů, cenných rad a technik, díky nimž se naučíte zvládat výzvy spojené s citlivostí...
osobní rozvoj

Průvodce pro vysoce citlivé lidi

314 Kč
279 Kč
Konec prokrastinace - 11%
(6x)
Jádrem knihy je osm konkrétních praktických nástrojů osobního rozvoje, které vám pomohou k větší motivaci, efektivitě, produktivitě a celkově dlouhodobější spokojenosti.
osobní rozvoj

Konec prokrastinace

341 Kč
303 Kč
Zapněte si mozek - 11%
Co byste udělali, kdybyste našli spínač, s jehož pomocí byste si mohli zapnout mozek a být šťastnější, zdravější na těle i na mysli, úspěšnější a inteligentnější?
osobní rozvoj
Ukázky

Zapněte si mozek

378 Kč
336 Kč
Bez bahna lotos nevykvete - 11%
Jeden z nejuznávanějších buddhistických mnichů současnosti v tomto textu předává prosté a dostupné techniky jako umět se zastavit, klidně dýchat, vědomě chodit, hluboce se soustředit.
osobní rozvoj

Bez bahna lotos nevykvete

269 Kč
239 Kč
Sisu - 11%
(2x)
Sisu : Tento prakticky nepřeložitelný termín si získal popularitu hlavně ve dvacátých letech minulého století. Vztahuje se k odvaze, elánu, odolnosti, výdrži a houževnatosti.
osobní rozvoj
Ukázky

Sisu

268 Kč
238 Kč
Vztahy bez stížností - 6%
(2x)
Tím, že si stěžujeme, vytváříme mezi sebou určité spojení. Je snadné si společně zanadávat a přidat se ke všeobecné rozmrzelosti. Nejvíce ze všeho si ale stěžujeme na druhé lidi, což vede k negativním a nezdravým základům našich vztahů.
osobní rozvoj

Vztahy bez stížností

84 Kč
79 Kč
Svět bez stížností - 6%
(2x)
To, že stěžováním si škodíme především sami, tuší asi většina z nás. Stěžování je ale tak silný a rozšířený návyk, že k tomu, abychom se ho zbavili, potřebujeme informace, podporu a ten správný impulz.
osobní rozvoj

Svět bez stížností

195 Kč
183 Kč
Myšlení, rychlé a pomalé - 11%
(11x)
Převratná a průkopnická kniha o fungování naší mysli, napsaná čtivě a srozumitelně jedním z největších a nejvlivnějších myslitelů současnosti.
osobní rozvoj

Myšlení, rychlé a pomalé

566 Kč
503 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 194 položek
1 2 3 .. 20 > >>