Nejprodávanější Kniha - březen 2019
esoterika a astrologie

Svět očima psychotronika - 11%
Známý psychotronik ve své nové knize názorně přibližuje různé techniky, směry a jejich kombinace i legendární postavy z oblasti psychotroniky a léčitelství.
esoterika a astrologie

Svět očima psychotronika

314 Kč
279 Kč
Klíče k tarotu Oswalda Wirtha - 11%

Tarot Oswalda Wirtha je jeden z velmi mála tarotů, jež odhalují klíč znalosti starých zasvěcenců, který je tajně šířený už po celá tisíciletí.

esoterika a astrologie

Klíče k tarotu Oswalda Wirtha

359 Kč
319 Kč
Jak se mít dobře
Díky této knize se naučíte, jak uzdravit své vztahy, vytvořit výraznější hranice, uvolnit stres a úzkost, dosáhnout tělesného zdraví, vytvořit zdravější životní prostředí, využít svůj potenciál naplno a vybudovat život, který budete milovat!
esoterika a astrologie

Jak se mít dobře

134 Kč
Mutus liber - Němá kniha alchymie - 11%
Kniha, kterou nyní českému čtenáři předkládáme, vhodně dokumentuje další Canselietův interpretační dar, kterým byla jeho schopnost vykládat alchymickou ikonografii.
esoterika a astrologie

Mutus liber - Němá kniha alchymie

315 Kč
280 Kč
Když se nemožné stane - 6%
(1x)
Esotrerika, psychologie i medicína. Fascinující příběhy, které obsahují Grofův půl století trvající průzkum oblastí, které konvenční psychologie dosud nezmapovala.
esoterika a astrologie

Když se nemožné stane

424 Kč
399 Kč
Tarot skrytých světů - 6%
(3x)
Sadu karet provází příručka s inspirativním výkladem významu každé karty od samotné autorky obrazů. Součástí příručky je také úvod světové odbornice na tarot Barbary Moore, který zahrnuje základní informace o tarotu.
esoterika a astrologie

Tarot skrytých světů

594 Kč
559 Kč
Jak dosáhnout vzestupu v tomto životě - 11%
Pro ty, kteří mají záměr se duchovně rozvíjet, ale nemají čas celý život studovat desítky knih, aby poznali celou historii spirituality, bude tento pozoruhodný stručný souhrn těch nejdůležitějších duchovních informací a poznatků, velkým darem.
esoterika a astrologie

Jak dosáhnout vzestupu v tomto životě

412 Kč
366 Kč
Duchovní léčba deprese pomocí všímavosti - 11%
Pokud jste někdy bojovali s depresí, neztrácejte naději. Tento váš cyklus chronických pocitů neštěstí vám může pomoci jednou provždy prolomit technika všímavosti, kterou se naučíte v této knize....
esoterika a astrologie

Duchovní léčba deprese pomocí všímavosti

340 Kč
302 Kč
Kabala - 11%
Klíč k okultním tradicím Západu.
esoterika a astrologie

Kabala

224 Kč
199 Kč
Šamanství - kořeny naší spirituality - 11%
Plná historie a mýtů nabízí tato kniha přehled o šamanských kořenech naší kultury a poskytuje čtenáři kontakt s dávnými cestami, které v nás mohou být živé i dnes. Léčivé rostliny, mýtická zvířata, cesty do jinosvěta - inspirativní exkurze...
esoterika a astrologie

Šamanství - kořeny naší spirituality

331 Kč
294 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 119 položek
1 2 3 .. 12 > >>