Nejprodávanější e-knihy - březen 2019
rodina a dítě

Najděte si svého marťana - 20%
(29x)
V knize objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
rodina a dítě
Ukázky

Najděte si svého marťana

188 Kč
150 Kč
Pedagogika - 20%
Tato publikace slouží k základní orientaci v pedagogice jako moderní vědě. Je koncipována jako učebnice základů pedagogiky a didaktiky s úvodem do sociální pedagogiky, pedagogického výzkumu a diagnostiky žáka.
rodina a dítě
Ukázky

Pedagogika

271 Kč
217 Kč
Slzy raného dětství - 20%
Tato kniha vám dodá potřebnou sebedůvěru a pomůže vám zůstat s dítětem i během náročnějších okamžiků v citovém spojení. Slzy raného dětství popisují nový způsob zacházení s dětským pláčem od okamžiku narození až do osmi let věku.
rodina a dítě
Ukázky

Slzy raného dětství

159 Kč
127 Kč
Moderní didaktika - 20%
Tato publikace neopakuje teoretické výčty definic předchozích autorů, ale čtivou formou ukazuje cestu k efektivnímu praktickému vyučování. Výukové metody a aktivity jsou vybrány a popsány tak, aby byly použitelné pro všestranné použití.
rodina a dítě
Ukázky

Moderní didaktika

679 Kč
543 Kč
Dítě na vlastní pohon - 20%
Rodičovství není snadné – milujeme své děti a děláme pro ně, co můžeme. Ale opravdu závisí úspěch našich potomků na tom, kolik úsilí věnujeme jejich školním výsledkům a volnočasovým aktivitám?
rodina a dítě
Ukázky

Dítě na vlastní pohon

279 Kč
223 Kč
Speciální pedagogika - 20%
Snaha léčit choroby a napravovat vady či poruchy je stejně stará jako nemoci a postižení. Ovšem i tam, kde léčba není možná, lze usilovat o kvalitní výchovu, vzdělávání, osobnostní rozvoj a začlenění handicapovaného člověka do společnosti.
rodina a dítě
Ukázky

Speciální pedagogika

246 Kč
197 Kč
Dítě v úctě přijmout... - 20%
Waldorfská pedagogika je specifický směr ve vzdělávání, vycházející z učení rakouského filozofa Rudolfa Steinera (1861-1925).
rodina a dítě
Ukázky

Dítě v úctě přijmout...

115 Kč
92 Kč
Učitel a rodič - 20%
Publikace pojednává o tématu v pedagogické literatuře doposud opomíjeném: o spolupráci školy a rodičů. Je zaměřena především na učitele, který komunikuje s rodiči, vede třídní schůzky a nabízí rodičům další formy spolupráce.
rodina a dítě
Ukázky

Učitel a rodič

254 Kč
203 Kč
Třídní klima a školní klima - 20%
Publikace shrnuje odborné poznatky o klimatu třídy a školy v praktickém kontextu tak, aby byla zřejmá souvislost jednotlivých faktorů klimatu, a doplňuje je řadou příkladů z praxe.
rodina a dítě
Ukázky

Třídní klima a školní klima

339 Kč
271 Kč
Srovnávací pedagogika - 20%
Kniha odpovídá aktuální otázky a popisuje významné trendy, které určují podobu a výsledky vzdělávání v různých zemích od předškolního až po vysokoškolské.
rodina a dítě
Ukázky

Srovnávací pedagogika

224 Kč
179 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 33 položek
1 2 3 4 > >>