Nejprodávanější tituly - březen 2019
sex a erotika

Vědomé milování - 6%
Kniha Pomalý sex představuje první knihu Diany Richardson, která se dostává do rukou českému čtenáři, o zcela novém pohledu na sexualitu, totiž knihu o vědomém milování.
sex a erotika

Vědomé milování

254 Kč
239 Kč
Vědomá prostitutka - 6%
(1x)
Veronica Monet se s vámi v této knize podělí o dovednosti a znalosti, které jí umožnily účtovat si za svůj čas ty nejvyšší honoráře. Naučíte se sexuální techniky, které tvoří jádro placených sexuálních služeb.
sex a erotika

Vědomá prostitutka

280 Kč
263 Kč
Tantra: kult ženského principu aneb jiný pohled na život a sex - 11%
Tantrismus zdůrazňuje, že v absolutně nerozlišeném bytí se nejdříve probouzí vědomá energie, která je také Matkou světa. Základem tantrického způsobu života je především harmonie a pozitivní přístup k životu.
sex a erotika

Tantra: kult ženského principu aneb jiný pohled na život a sex

340 Kč
302 Kč
Orální sex - 11%
50 poloh a technik, které ji zaručeně přivedou k extázi.
sex a erotika

Orální sex

404 Kč
359 Kč
Partnerské vztahy aneb Co očekává žena od muže a muž od ženy - 11%
(1x)
Kniha bez zábran o sexu, o tom, po čem touží žena a co očekává muž. Navazuje na knihy Zdenky Blechové o partnerských vztazích - viz kniha Osudový partner, Duchovní partner a Partnerské vztahy v dnešní době.
sex a erotika

Partnerské vztahy aneb Co očekává žena od muže a muž od ženy

324 Kč
288 Kč
Sexuální poradna Dr. Tatiany pro všechna živá stvoření - 11%
Autorka ve své knize humornou formou ukazuje, že mnohé sexuální praktiky, které můžeme pozorovat v živočišné říši a které se nám na první pohled mohou zdát brutální, nemorální nebo dokonce nepřirozené, jsou ve skutečnosti nezbytné pro přežití druhu.
sex a erotika

Sexuální poradna Dr. Tatiany pro všechna živá stvoření

268 Kč
238 Kč
V poutech rozkoše - 6%
(1x)
Tato kniha vám poskytne návod na vzrušující a hravé praktiky, s jejichž pomocí do svého ložnicového repertoáru začleníte prvky hry na nadvládu, poutání a intenzivní prožitek.
sex a erotika

V poutech rozkoše

297 Kč
279 Kč
Příprava na tantru - 11%
R. Preece v knize Příprava na tantru líčí své osobní zážitky z tantrické praxe a nabízí mnohé poznatky, které získal jako učitel meditace a psychoterapeut, a zároveň z psychologického hlediska ukazuje duchovní a transformativní význam úvodních praxí
sex a erotika

Příprava na tantru

306 Kč
272 Kč
Sexuální život ve starém Peru - 20%
Erotika, panenství, sňatek, mateřství, prostituce, homosexualita, život panen Slunce i incest a polygamie hrály ve starých indiánských kulturách na území dnešního Peru důležitou úlohu. Stejně tak i erotická keramika.
sex a erotika
Ukázky

Sexuální život ve starém Peru

246 Kč
197 Kč
Sex jako obohacení života - 20%
Kniha poskytuje návod k tréninku sexuálního reagování a prožívání na základě autorových mnohaletých zkušeností s léčbou různých sexuálních problémů a poruch u mužů i žen.
sex a erotika
Ukázky

Sex jako obohacení života

152 Kč
122 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 19 položek
1 2 > >>