Nejprodávanější e-knihy - březen 2019
medicína

Fitness programy z pohledu kinantropologie - 20%
Cvičení ve fitness centrech je dnes nejrozšířenější cílená strukturovaná pohybová aktivita. Jeho přínosy v oblasti zdravotně orientované zdatnosti jsou neoddiskutovatelné, a proto by mu odborníci měli věnovat náležitou pozornost.
medicína
Ukázky

Fitness programy z pohledu kinantropologie

250 Kč
200 Kč
Pouť od mozku k duši - 20%
Teorie lidského vědomí jednoho z nejoriginálnějších neurovědců současnosti přináší průlomové informace ohledně podstaty vědomí a jeho původu. Jak ale takto náročné vědecké poznání zprostředkovat laické veřejnosti?
medicína
Ukázky

Pouť od mozku k duši

250 Kč
200 Kč
Fyziologie a klinické aspekty pohybové aktivity - 20%
Stále více se šíří a potvrzuje poznání, že dostatek pravidelného a přiměřeného pohybu patří nejen k základním podmínkám zdraví, ale i k udržení dobré kondice. O tom, co je nejvhodnější pro každou věkovou kategorii, informuje tato kniha.
medicína
Ukázky

Fyziologie a klinické aspekty pohybové aktivity

240 Kč
192 Kč
Malá kniha o duši - 20%
Průvodce naší duší a jejími onemocněními je malá základní příručka, která odpovídá na celou řadu důležitých otázek
medicína
Ukázky

Malá kniha o duši

135 Kč
108 Kč
Muž, který nemohl přestat - 20%
Vtíravé myšlenky má občas téměř každý. Autor, který sám přes dvacet let s touto poruchou zápolí, v upřímné snaze jí porozumět nabízí přehled psychologických, výzkumných, historických, ale i osobních postřehů a poznatků.
medicína
Ukázky

Muž, který nemohl přestat

307 Kč
246 Kč
Vývojová psychologie - 20%
Publikace svou vyváženou koncepcí poskytujekomplexní pohled na problematiku psychického vývoje jedince. Toto vydání je v mnohém aktualizováno a doplněno o nové poznatky.
medicína
Ukázky

Vývojová psychologie

390 Kč
312 Kč
Úvod do gerontologie - 20%
Učebnice Úvod od gerontologie se tematicky zaměřuje na aspekty stárnutí a stáří v co nejširším kontextu, ale především na podporu zdraví ve stáří, zdravé stárnutí a zdravotní politiku.
medicína
Ukázky

Úvod do gerontologie

130 Kč
104 Kč
Gerontopsychiatrie - 20%
Gerontopsychiatrie se v tomto knižním zpracování věnuje především diagnostice, terapii, prevenci i výzkumu psychických poruch seniorů, na druhé straně se však významně překrývá s řadou dalších klinických i preklinických oborů.
medicína
Ukázky

Gerontopsychiatrie

310 Kč
248 Kč
Infekční nemoci ve standardní a intenzivní péči - 20%
Učebnice poskytuje základní poznatky o infekčních nemocech seřazených podle orgánových systémů, obsahuje jejich popis s cílem vytvořit konkrétní představu o jejich průběhu, léčbě a ošetřovatelské péči.
medicína
Ukázky

Infekční nemoci ve standardní a intenzivní péči

230 Kč
184 Kč
Management v ošetřovatelství - 20%
Publikace je zaměřena nejen na management v ošetřovatelství, ale také na obecný management, management ve zdravotnictví, ošetřovatelský management, personální management atd. Je vhodná pro výuku studentů.
medicína
Ukázky

Management v ošetřovatelství

297 Kč
238 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 77 položek
1 2 3 .. 8 > >>